10.12.2020

Tyttöjen juttuja paketin voittaja on...

Tyttöjen juttuja -paketti on arvottu ja se osoittautuikin suosituksi, kiitos lukuisista kommenteista! Hauska kuulla, että makuasiat jakautuu laajasti perinteisten suomalaisten jouluruokien ympärille. Joulun paras herkku on vaikea kysymys, kun haluaisin sanoa useammankin... Ainakin juustot ja Pandan suklaakonvehdit, myös joulutortut on mun suuri suosikki, niin ja kalat, varsinkin graavilohi. Kohta päästään taas herkuttelemaan. 

Arvontakone on jälleen pyörinyt ja paketin saa:

outi.soul

Paljon onnea! Laitathan postiosoitteesi pian minulle: nemuski@gmail.com, jos paketti ehtisi jo huomisen postiin. 


P.S. Jos innostuit tuosta neuleturbaanista, niin suurella todennäköisyydellä siihen on ohje tulossa! Tein jo uuden suikaleen beigestä langasta, mutta nyt täytyisi taas muistella, kuinka se kieputettiin haluttuun muotoon. Otan siitä sitten kuvat, sillä netistä ei löytynyt yhtään selkeää ohjetta tai videota neuleturbaanin kokoamisesta. Onneksi ystäväpiiriini kuuluu ainakin yksi avaruudellisen hahmotuskyvyn hallitsija. Itselläni se ei ole vahvinta osaamista ;)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Jos kommentoimisen kanssa on ongelmia, niin valitse Kommentti nimellä: "Nimetön" ja kirjoita tekstisi perään oma nimesi :)

Kiitos, kun kävit blogissa <3 Kommentti ilahduttaa aina!