15.12.2020

15. luukku: Miten siihen joulufiilikseen pääsee

 Miten siihen joulufiilikseen sitten pääsee? Tässä muutamia vinkkejä arkeen, viikonloppuun ja juhlaan:

* Lisää kahvinpurujen joukkoon 1tl kanelia + 1tl kardemumma. Laita kahvinkeitin päälle ja joulukahvi on valmis! Saat ihanan tuoksun kaupan päälle.

* Virittele taustalle joulumusiikkia vaikka YouTubesta, omat suosikkini ovat erilaiset listat mm. Best Christmas Song Playlist tai Merry Christmas 2020.

* Laita joulukorvikset korvaan ja ihaile aina peilin ohi mennessä.

* Riisipuuro uuniin, niin hyvää ja edullistakin.

* Punainen tai hauska neulepaita päälle. Varmasti saa huomiota kotona ja töissä ;) Tai jos et ole niin rohkea, niin eläin/hahmo/pehmosukat saa hyvälle tuulelle vaikka viikonloppuna.

* Tee kävelylenkki omakotitaloalueella, ihastele kausivaloja ja pihakoristeita.

* Käperry viltin alle sohvan pohjalle ja laita romanttinen joululeffa tai -sarja pyörimään, takuuvarma hyvä mieli. Suosittelen ihan jokaiselle! Omia suosikkejani Netflixistä mm. Kuninkaallinen Vaihtokauppa, Home For Christmas -sarja. Vähän ällön romanttista ;)

* Käsisaippua, nykyään kaupoista saa jouluntuoksuista saippuaa, ihanaa <3

On tärkeää muistaa pysähtyä jouluvalmistelujen keskellä ja fiilistellä tätä aikaa. Toimii myös ei-niin-jouluihmisillä, pieniä lähes ilmaisia tunnelman nostattajia pimeään aikaan!Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Jos kommentoimisen kanssa on ongelmia, niin valitse Kommentti nimellä: "Nimetön" ja kirjoita tekstisi perään oma nimesi :)

Kiitos, kun kävit blogissa <3 Kommentti ilahduttaa aina!