3.12.2020

3. luukku: Joulupuu-keräys

Tehdään yhdessä parempi joulu!

Joulupuu on perinteinen hyvänmielen joulukeräys, jossa kerätään joululahjoja eriarvoisessa asemassa oleville lapsille ja nuorille. Osallistuminen on helppoa:

1. Hanki lahja, ideoita lahjoihin voit katsoa täältä. Lahjan tulee olla uusi ja käyttämätön tai itsetehty!

2. Vie lahja keräyspisteeseen 13.12. mennessä. Tampereen alueen pisteet näet täältä. Lisätietoja ja muun Suomen keräyspisteet voit kurkata Joulupuun sivulta

Joulupuun tontut toivovat, että lahjoja ei paketoida, sillä turvallisuussyistä jokaisen paketin sisältö joudutaan tarkastamaan. Halutessaan lahjan voi kuitenkin pakata esimerkiksi lahjakassiin. 

Vuonna 2020 halutaan entistä enemmän kannustaa ihmisiä antamaan lapsille lahjaksi aineettomia lahjoja, eli esimerkiksi lippuja elämyspalveluihin tai lahjakortteja. Myös rahalahjoitus onnistuu eJoulupuun kautta.
Itse sujautin pieneen lahjakassiin kolme paria raidallisia villasukkia, mitä oli tullut neulottua pitkin vuotta. Viime vuonna osallistuin talkoisiin muutaman euron choco matkapelillä. Yksi Tampereen alueen keräyspisteistä on Raholassa: Lännen Palveluyhtiöt, Kokkolankatu 4. Tervetuloa jakamaan hyvää joulumieltä!

2 kommenttia:

Jos kommentoimisen kanssa on ongelmia, niin valitse Kommentti nimellä: "Nimetön" ja kirjoita tekstisi perään oma nimesi :)

Kiitos, kun kävit blogissa <3 Kommentti ilahduttaa aina!