27.3.2015

Loma ja etelä edessä!

Jippii, lomaperjantai!

Nyt on talviloman aika ja meitä odottaa kokonainen viikko lämpöisessä. Aiotaan ottaa ennen kaikkea rennosti, nauttia auringosta, uida, lueskella ja kierrellä autolla katselemassa paikallista elämää sekä nähtävyyksiä. Koirat jää kotiin ja niilläkin on luksusta, kun remmiin hyppää jos jonkinmoista koiranhoitajaa (tällä kertaa kolme eri hoitajakokoonpanoa). Jokainen saa varmasti niiiiin paljon pusuja, kun vaan haluaa!



Eräänä laiskana lauantaina...

Toivotaan, että kaikki pysyvät terveinä reissun ajan, sillä Nugalla tuli viikko takaperin kolmatta kertaa 'kennelyskä'. Käytiin lekurin paikeilla, kaikki paikat kopeloitiin läpi ja röntgenkuvia otettiin liuta peräkkäisinä päivinä + se ihana mansikanmakuinen varjoainekuvaus (Nuga oli kuulemma eka potilas, joka lipitti aineen tuosta noin vaan ja pyysi vähän lisää, miten niin hotko?!). Nielurisat näkyivät, mikä on merkki ärtymyksestä (johtunee yskimisestä), mutta kuvissa ei näkynyt kuitenkaan mitään ylimääräistä (epäily vierasesineestä mahassa), vaikka ekan päivän kuvista hetken näytti, että mahalaukussa olisi joku pyöreä... pilli? Mutta kaiken konsultaation ja pähkäilyn jälkeen lopputulema oli se, ettei mitään hälyyttävää ole havaittavissa ja jos/kun seuraavan kerran Nuga yskii, niin päästään jonon ohi heti mahalaukun tähystykseen. Nyt ei nähty tarvetta tähystää tähystämisen ilosta ja nukuttaa poikaa.


Nugan kanssa oli kyllä hienoa olla kahden kesken liikenteessä, kun käyttäytyi niin mukavan iloisesti pusutellen ja häntää heiluttaen. Lenkilläkään ei ollut vetoa ja meillä töissä riemastui jokaisesta uudesta ihmisestä <3 Noin sitä näkee omastaankin uusia puolia, kun pääsee kahden maailmalle. Koiratapahtumissa moodi on kuitenkin ihan erilainen, kierrokset tapissa ja kaikille koirille pitää sanoa pari valittua sanaa ;)



... Unettaa

Leppoisaa ja lämmintä viikonloppua! ;)

8 kommenttia:

  1. Hienoa, ettei Nugasta löytynyt mitään "vikaa". Toivotaan, että yskimiset oli nyt sitten tässä!

    Oikein ihanaa ja rentouttavaa lomaa sekä teille että koirille <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No joo, totisesti toivotaan, että tää nyt riittäisi yskimistä! Voi kiitos, reuntoudutaan :) Mukavaa viikonloppua myös teille!

      Poista
  2. Vastaukset
    1. Kiitos paljon! Viimeinen lomapäivä starttaa juuri 😊

      Poista
  3. Kennelyskä tai yskä ylipäätään on kyllä rasittava vaiva. Mun molemmat täplät on kerran sen sairastaneet ja kurja sitä on katsoa kun itsekin tietää miten ärsyttävä vaiva yskä on. Toivotaan että teillä yskät on nyt yskitty! :) Ja ihanaa lomaa! :)

    VastaaPoista
  4. Totta, kamalaa se on kuunnella! Toivotaan tosiaan, ettei moinen vaivaisi enää. Kiitos 😊

    VastaaPoista
  5. Heippa Anna ja karvakorvat ja kivaa Pääsiäistä! Tulin moikkaamaan, ihastelemaan terriereitäsi ja vinkkaamaan uudesta blogistani. Terkuin entinen Tiiranpesän Mari

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Moikka, kiva kun poikkesit! Teitä olenkin kaivannut, ihanaa kun vinkkasit uudesta blogistasi <3

      Poista

Jos kommentoimisen kanssa on ongelmia, niin valitse Kommentti nimellä: "Nimetön" ja kirjoita tekstisi perään oma nimesi :)

Kiitos, kun kävit blogissa <3 Kommentti ilahduttaa aina!