11.3.2015

Karkkikauppaan koiran kanssa

Nemon kanssa käveltiin Eläintarvikeliike Muppetiin viime perjantaina hakemaan viikonloppuherkkuja, kun kaapit ammotti tyhjyyttään. Saatiin mukava vastaanotto, kun myyjä alkoi hauskuttaa Nemoa muutamalla tempulla ja älylelulla, jotta sain rauhassa tehdä ostokset. Ostoskoriin päätyi muutamia erilaisia puruluita, treeninameja ja tassujen putsaaja, josta lupaan kertoa myöhemmin. 


Kuutiot oli tarjouksessa, muovikassillisen sai lapata täyteen kympillä!

2 kommenttia:

 1. Tuollainen eläinkauppa-reissu on aina tosi superkivaa, kun itse saa tutkia ja katsella rauhassa kun koiraa viihdytetään myyjän toimesta! :-)

  Kivoja nuo luukuutiot - noihin voisikin laittaa jopa nameja sisään (onkohan noissa sellainen pieni reikä, mistä menisi??) ja taas olisi tosi mukavaa tekemistä koiralle!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Totta, tulee aina niin hyvä mieli, kun joku uusi tuttavuus huomioi koiraa :) Meillä jokainen on ihan tohkeissaan erityishuomiosta ;) Arvasit oikein, noissa kuutioissa on tosiaan reiät eli sisälle saa namia ja haastetta lisää, tänään juuri testasin niin.

   Poista

Jos kommentoimisen kanssa on ongelmia, niin valitse Kommentti nimellä: "Nimetön" ja kirjoita tekstisi perään oma nimesi :)

Kiitos, kun kävit blogissa <3 Kommentti ilahduttaa aina!