5.3.2015

Piilosta

 
Sain ystävältä kivan vinkin, että koirankin kanssa voi mennä piilosta. Siis olinhan siitä kuullut ennenkin, mutta kun meidän koirat ei ole koskaan osoittaneet kiinnostusta esimerkiksi ulkona hakemalla mua, jos olen puun takana piilossa, niin ajattelin, ettei se voisi toimia. Toimihan se. Mutta meillä piti leikkiä jokaisen koiran kanssa erikseen, koska porukalla tuli tappelu. 

Tee siis näin:

1. Avustaja pyytää koiran istumaan ja paikalleen/kylpyhuoneeseen sillä välin, kun menet piiloon
2. Avustaja huikkaa: Missä ___? (Eli etsittävän nimi) 
3. Odotetaan hiljaa piilossa ja koiran löytäessä palkitaan namilla ja kehuilla

Meillä koirat meni sekaisin, kun sanottiin ensin "etsi", sillä sitä käytetään namin piilotuksessa ja siitä se kinakin varmaan tuli, kun siinä tohinalla kilpaa lähdettiin herkkuja pyydystämään ;) Koirat väsyy tässä mukavasti!


Luna söpöstelee <3

2 kommenttia:

 1. me ollaan lenkillä joskus leikitty tuota piilosta. Hyvin löytävät. Jos on kolmikko koossa, niin hyvin osaavat pelata yhteen hakemisessa.
  viime syksynä mies yritti tehdä Onnista suppilovahvero-koiraa. Onnistui hyvin siinä, että Onni kyllä niitä heti löysi. Ja söi samantien. Mies juoksi perässä ja karjui, että älääää. totesin vain, että ehkä vielä koulutuksesta jotain uupuu.
  Lunan ei tarvitse3 kuin olla. Kun on luonnostaan niin jumalaisen söpö. Ihan käsittämättömän kaunis, kun luonnossa näkee. Ja kuvauksellinen.
  Terkkuja sinne.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oooh, teillä onnistuu piilosta ihan ulkonakin! Meillä ei, siellä kiinnostaa niin paljon kaikki muu. Hihhii, voin kuvitella tuon tilanteen, kun koira löytää... ja syö samantien ;) Luna kiittää! <3 Terkkuja Essille <3

   Poista

Jos kommentoimisen kanssa on ongelmia, niin valitse Kommentti nimellä: "Nimetön" ja kirjoita tekstisi perään oma nimesi :)

Kiitos, kun kävit blogissa <3 Kommentti ilahduttaa aina!