3.3.2015

Victoria's Secret... ja passion









En tiedä, mikä muhun meni, mutta oli pakko saada tuo passion -värinen Guessin laukku... Se oli rakkautta ensi silmäyksellä <3 Olen yleensä järkevä shoppailija, mutta pienen oman-pään-sisäisen-spekuloinnin jälkeen kiikutin tuon ihanuuden kassalle kera tuliaiskarkkien. 

Ostopäätöstäni lujitti kassajonossa edessäni seissyt harmaahapsinen mummo, joka alkoi vilkuilemaan laukkuani, jonka sitten käänsin logo meihin päin, jolloin mummo hihkaisi: "Ihana!". Kerroin vielä, että minulla ei ole yleensä tapana ostaa tällaisia (jos rehellisiä ollaan, niin tämä on elämäni eka merkkilaukku *punastelee*), johon mummo totesi: "Kyllä sitä vaan välillä täytyy repäistä!" <3

Lisäksi kotiin lähti Victoria's Secretin kaupasta tuollainen suloinen tuotepaketti, jossa suihkusaippua, vartalovoide- ja tuoksu. Näitä tuoksuja oli kaiken kaikkiaan 8 erilaista ja samalla hyllyllä kävi aika kuhina, sillä tuotteet oli edullisia. Mulla ei ollutkaan sitten, kun 7 nuuskuteltavaa, sillä yhden tuoksun näistä olin jo aiemmin saanut lahjaksi ja halusin nyt kesäisemmän. 

P.S. Guessin laukku ei ollut kyllä mikään järkiostos... Siis PINKKI laukku! Eikö joku musta tai vaalea olisi ollut fiksumpi vaihtoehto..? ;)

12 kommenttia:

  1. ♥minä ymmärrän hyvin :) Tuo on mahtavan ihana!!

    VastaaPoista
  2. Voi miten kaunis! <3 Mä haaveilen kanssa elämäni ekasta merkkilaukusta... Pitäisköhän munkin repäistä? ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kannatetaan, sun pitää kans repäistä :D Näin kevättä kohti kun mennään, niin uutta raikasta laukkua tarvitaan, joo-joo!

      Poista
  3. Oi, oi, kyllä nyt on niin herkku <3 :) Ihanaa, että mummokin innostui, tulee ihan meidän mummi mieleen ;)

    VastaaPoista
  4. Mut aatteles miten yksiväristä asustetta piristää tuo laukku. se on vähän niin kuin punaiset kengät kun kaikki muu on mustaa. Kyllä saa edes joskus hemmotella itseään jollain. Ja piste.
    Nuo tuoksut ei ole tuttuja, mutta pitänee tutustua. Kun näyttävät olevan tarjouksessa täälläkin.
    Terkkuja tassutovereille

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos ja totta tosiaan tuo sopii hyvin yksivärisen asun kanssa! Rapsuja Essille <3

      Poista
  5. Ei järjellä ole shoppailun kanssa mitään tekemistä :-) Ihana laukku! Kauhulla odotan visiittiäni New Yorkin outleteihin, siellä pitää kyllä säilyttää jonkinmoinen järki päässä :-)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hihhiii! Kuinkahan saat itsesi pideltyä siellä suuressa cityssä... Mutta sitten on kyllä lupa ostella, synttäreitten kunniaksi ;)

      Poista
  6. Vau! Vaikka luulin olleeni henkeen ja vereen perusvärien kannalla laukkujen suhteen, tuo kyllä iski totaalisesti!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hih, kiitos! Yritin kans katsoa perusväristä laukkua järjellä ajatellen, mutta kun tämän olin jo nähnyt, niin en saanut enää päätäni käännettyä ;)

      Poista

Jos kommentoimisen kanssa on ongelmia, niin valitse Kommentti nimellä: "Nimetön" ja kirjoita tekstisi perään oma nimesi :)

Kiitos, kun kävit blogissa <3 Kommentti ilahduttaa aina!