1.3.2015

Vähän luksusta elämään GracellaIhana viikonloppu takana, oltiin miehen kanssa kahden risteilemässä Viking Gracella. Suosittelen kaikille, jotka haluavat vähän luksusta elämään!

Laiva oli siisti ja tyylikäs, hytti tavanomaista suurempi ja kylpyhuoneessa tilava suihku sekä lattialämmitys, puhuttiinkin koko ajan vahingossa hotellihuoneesta :) Huoneissa oli iso taulutelevisio ja sieltä sai ostaa leffoja katsottavaksi. Buffet oli taivaallinen ja ruoka muuallakin hyvää.

Perinteinen hyttibilepaikka tämä ei ollut, sillä terminaalissa tehtiin turvatarkastuksia, ettei viedä omia juomia, eikä niitä saanut tax-freesta ostaa menomatkalla kun muutaman. Tällä ilmeisesti kontroilloitiin sitä, että kaikki saavat nukkua yönsä rauhassa. Meidänkin piti alunperin chillata hytissä, olin ottanut mukaan kirjan ja oloasun, mutta niin vaan oltiin koko ajan menossa ja valomerkkiin asti huvittelemassa ;)

Tällä laivalla olisi seilannut vaikka heti toisen kierroksen perään... Seuraavalle kerralle jäi ainakin vielä Spa-osasto kokeilematta, sinne olisi pitänyt varata aika etukäteen jo maista, niin suosittu elämys. Ostomahdollisuudet oli myös hyvät ja pisteenä iin päälle Victoria's Secretin oma kauppa! Lupaan esitellä myöhemmin vielä pari ostosta <3

Kuka muu on käynyt Viking Gracella, tykkäsittekö?

2 kommenttia:

 1. Oi, tälläiset viikonloput on yhtä hemmottelua ja nää tuo kummasti piristettä tasaisen arjen hallitsemiseen :-) Toki aina on kiva palata kotiin koirien ja juuri sen arjen ääreen..

  En ole tuolla Viking Gracella käynyt, mutta hyviä kommentteja olen kuullut. Pitää varmaan nyt kevään mittaan ottaa ja lähteä tuonne viikonloppua viettämään :-) Hauska nähdä onko tämä kaikkien puheiden arvoinen laiva!

  Hauskaa viikkoa! Nyt jaksatte varmasti arjen parissa taas entistä paremmin :-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niinpä, ihmettelinkin, miksei useammin olla käyty risteilemässä. Tää reissu oli ihana irtiotto ja taas jaksaa arjessa paremmin! Laiva on kyllä kokeilemisen arvoinen :) Kesällä voisi olla myös kiva mennä, kun kansilla näytti olevan muhkeita sohvaryhmiä, jossa hyvän kelin sattuessa istuskelisi mielellään ja nauttisi hetkestä :)

   Poista

Jos kommentoimisen kanssa on ongelmia, niin valitse Kommentti nimellä: "Nimetön" ja kirjoita tekstisi perään oma nimesi :)

Kiitos, kun kävit blogissa <3 Kommentti ilahduttaa aina!