8.3.2015

Vaaleanpunaista ja pitsiäSohvalla on nyt vähän keväisempää ilmettä. Vaaleanpunaista koristetyynynpäällistä ei löytynyt mistään, joten tuunasin tavallisesta tyynyliinasta ompelemalla pienemmäksi ja koristelemalla pitsillä. Aika söpö vai mitä? Nyt odotellaan, kuinka kauan menee, että mies huomaa värin.. Yleensä kaikki vaaleanpunaiset saa lähtöpassit varastoon ;)Tässä sitten ne 'kakkukuvut', mistä mainitsin aiemmin. Laatikossa koreilee yksi käsin kutomani tuubihuivi. Se on muuten koukuttavaa hommaa!


Kuvausassistenssi alkoi mököttämään, kun sitä ei päästetty sohvalle...


Hyvää alkavaa viikkoa <3

4 kommenttia:

 1. Minusta tuo vaaleanpunainen sopii tuonne väliin kuitenkin mukavasti - se tuo sellaista keveyttä ja raikkautta, mikä onkin näin keväällä ihan sallittua ;-)

  Tuo tuubihuivi näyttää kivalle. Millätavalla ja mistä langasta oot sen toteuttanut? Mulla on nyt menossa kausi, jolloin tekee mieli tehdä vähän kaikkea ja tuo olisi varmasti kivaa tekemistä :)

  Mukavaa alkavaa viikkoa teillekin <3 Onpas teillä söpö kuvaus-assistentti :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva kuulla, ettei vaaleanpunainen mene liian hempeäksi ;) Tuossa määrin se sopii olohuoneeseenkin.

   Tässä on video, jossa seikkaperäiset ohjeet huivin tekoon: https://www.youtube.com/watch?v=YPer3Xv2QSM On tosi helppoa, kun saa ideasta kiinni ja ensimmäisen tehtyä. Ostin lankaliikkeestä mahdollisimman paksua lankaa, tavallisista kaupoista ei löytynyt tarpeeksi vahvaa.

   Voi kiitos <3

   Poista
 2. Kuvausassistentti on kaikista ihanin <3

  VastaaPoista

Jos kommentoimisen kanssa on ongelmia, niin valitse Kommentti nimellä: "Nimetön" ja kirjoita tekstisi perään oma nimesi :)

Kiitos, kun kävit blogissa <3 Kommentti ilahduttaa aina!