12.3.2015

Tassujen puhdistaja
Tällaiseen tassujen puhdistajaan haksahdin Muppetissa. Ihan hyvältä vaikuttaa ja tuskin maltan odottaa, kuinka tuo 1. osa puree auton takakontin tekstiilipintaan. Kuulemma sillä pitäisi lähteä karvat, mitkä ei imurilla lähde. 

Mietin lähinnä, missä tota säilyttää, sillä siitä varisee tietysti kaikki hiekka lattialle. Jätinkin tuon pelkän moppiosan hetkeksi ovimaton päälle, niin eikös tuo meidän villikko (Nemo) tehnyt hetken päästä tapporavistuksia sille :D Pikkuisen alkoi naurattaa, kun kallis mikrokuituliina on sen kurkussa ja kurat seinillä, kieltämättä se muistuttaa hieman rottaa tms.

Onneksi huomenna on jo perjantai! Mitä viikonloppu suunnitelmia teillä on? Meillä ei mitään ihmeitä sunnuntain agikisojen lisäksi, metsälenkillä voisi käydä ja kotona hääräillä rauhassa, mieskin on reissussa. 

2 kommenttia:

 1. Näyttääpäs kätevältä! :-) Jos saan olla utelias,niin oliko tämä kuinka arvokas? Tälläinen meinaan voisi olla meidänkin koirataloudessa kätevä. Ja tietysti, testituloksia odotellessa ;-)

  Viikonloppuna nähdään koirakavereita, rentoillaan, lenkkeillään ja nautimaan kivasta säästä. Villakoirat pitäisi kyllä trimmata taas parempaan kuntoon..eli oiskohan sopiva ajankohta nyt viikonloppuna? Taitaa ehkä olla :-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tän hinta oli Muppetissa 18,90€. Saa nähdä, tuleeko sitä pidemmän päälle käytettyä. Teidän viikonloppusuunnitelmat kuulostaa ihanan rentouttavilta :) Mulla kans sama homma edessä, trimmaus ja se voisi olla paikallaan aloittaa nyt. Tsemppiä meille ;)

   Poista

Jos kommentoimisen kanssa on ongelmia, niin valitse Kommentti nimellä: "Nimetön" ja kirjoita tekstisi perään oma nimesi :)

Kiitos, kun kävit blogissa <3 Kommentti ilahduttaa aina!