26.12.2015

Joulukuun koiramaiset menot

Tapaninpäivää! <3

On aika kirjata koirien joulukuun kuulumiset, jotka jäivät joulukalenterin vuoksi väliin.

Nemo
* Agilitykisoissa Riihimäellä la 12.12, reissu tehtiin Hannan ja Martin kanssa. Pojalla turhan suuret kierrokset, oli ns. mun niskan päällä joka radalla. Tuloksena kahdelta ekalta radalta hyl ja kolmannelta nolla! Eka rata oli mielestäni sujuvin.
* Hampaiden pesun kanssa aktivoiduttu, kun kaksi alaetuhammasta olivat mustat. Tilanne lähti heti pesulla ja juomaveteen laitettavalla plakinpoistajalla paranemaan. Nyt täytyy tehdä joku rasti-ruutuun-lista, jotta homma tulisi rutiiniksi. 
* Kerran käytiin vapaaharkkaamassa rallytokoa agilityhallin pihassa ja Nemo meni siitä ihan kierroksille, kun kävi vaan hallin pihassa.. Sen jälkeen murisi ja ruopi pari päivää lenkeillä.
* Kotona ja tallilla otettu vähän tokojuttuja ja lelulaatikolla kirmasi pylly pystyssä, kun pienenä pentuna, hassu poika <3
* Parsonlenkillä käytiin Pyynikillä kipakan Muru tytön kanssa.
* Jouluviikolla fyssarin käsittelyssä (4kk tauon jälkeen, hups :P) ja silmin nähden nautti. Oikea puoli oli takaa vähän kireämpi, kun vasen, muuten hyvässä kunnossa.

Tässä Nemon nollarata, aika ei päätä huimannut, kun päästin taas valumaan kaarroksissa (sijoitus 8/36):


Luna
* Käytiin leikkimässä agilityhallilla itsenäisyyspäivänä, kun vettä tuli vaakatasossa ulkona. Heittelin palloa ja siinä sivussa Luna juoksi muutaman kerran viiden esteen rataa iloisena.
* Hepuliralleja omassa pihassa häntä alaspäin kaarella, niin hassua katsottavaa, kun tyttö nauttii elämästä aamutuimaan. 
* Leikki lelulaatikolla täysin siemauksin isolla wubballa ja kasvattajalta saaduilla pehmoleluilla. Alkuun kyllä etsi tennispalloja useamman minuutin, mutta innostui leikkimään sitten muilla aarteilla, kun palloja ei saanut.


Nuga
* Nuga on käynyt pienen tauon jälkeen agilitytreeneissä. Ratatreeni on mennyt oikein mallikkaasti, keinua ollaan vahvistettu alusta alkaen, etenee mukavasti ja keppejä on päästy tekemään vasemmalta puolelta, oikea puoli menee jo hienosti, wuhuu!
* Täytyy ilmoittaa Nugaa kisoihin, jahka tuo keinu saadaan taas kuntoon.
* Meni ihan pähkinöiksi lelulaatikolla, maisteli jokaista lelua sekunnin pari, eikä oikein tiennyt, mikä olisi ollut paras, laatikko koluttiin yksi kerrallaan läpi. Suosikiksi osoittautui kuitenkin iso wubba, harmi kun siitä ei vinkua saanut hengettömäksi.
* Ollaan jatketty katsekontaktiharjoitusta jokusen viikon tauon jälkeen ja on saatu siivoja ohituksia muiden koirien kanssa.
* Ehti tallireissulla pimeän kentän laidassa syömään antaamuksella maata yms. ja sen jälkeen oksenteli pari viikkoa harvakseltaan. Nyt tilanne on rauhoittunut.

"Vihdoin ne sai ne mökkinsä valmiiksi ja pääsi syliin!", tuumaa Luna <3Täällä vielä loikoilu ja joulun vietto jatkuu rauhallisissa merkeissä... <3 Seuraavaksi ulos, kun aurinko paistaa!

Leppoisaa pyhää!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Jos kommentoimisen kanssa on ongelmia, niin valitse Kommentti nimellä: "Nimetön" ja kirjoita tekstisi perään oma nimesi :)

Kiitos, kun kävit blogissa <3 Kommentti ilahduttaa aina!