22.12.2015

22. luukku: MekottaaTein kaksi hyvää kirpparilöytöä, ensin tuon punaisen H&M:n mekon ja viikko sen jälkeen Vero Modan mustan. Tapana on ollut laittaa vähän parempaa päälle jouluaatonaattona töihin ja jouluaattona sukulaisiin. Tärkeintä kuitenkin on, että asu on mukava, jotta voi syödä vapaasti ;) Kumpi teidän mielestä on parempi, punainen vai musta?
 
P.S. Tänään on talvipäiväseisaus, mikä tarkoittaa, että talvii taittuu taas kevääseen ja päivä pitenee, ihanaa! Tämä viikko on ollut NIIN PIMEÄ. Ehkä kuukauden kuluttua huomaa jo eron valoisuudessa!
 
 

2 kommenttia:

 1. Ois kyllä parempi etten sanois mitään, kun olen vannoutunut mustan ystävä. Kanta on ikääkuin valmista kauraa. Punainen on sekin kyllä kaunis ja sopinee jouluun ehkä paremmin. Musta on sinänsä aina juhlava.
  Söötti olet kummassakin. Ja hei, aina voi ottaa rekvisiitaksi valkoisen rapsonin, joka sopivasti korostaa ......sitä mustaa mekkoa ;)

  Hyvää Joulua teidän väelle.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos äänestä mustalle :) Kuten Facebookin puolella totesin, niin päätinkin viime metreillä, että musta tuli käyttöön töissä ja punainen aattona sukulaisissa :) Parson on kyllä kaunis rekvisiitta kaikkiin kuviin <3 ;) Mukavaa joulun jatkoa teille!

   Poista

Jos kommentoimisen kanssa on ongelmia, niin valitse Kommentti nimellä: "Nimetön" ja kirjoita tekstisi perään oma nimesi :)

Kiitos, kun kävit blogissa <3 Kommentti ilahduttaa aina!