14.12.2015

14. luukku: Tähtipaita


Takki - Aventura
Tuubihuivi - käsillä kudottu, itsetehty
Hanskat - lahjaksi saatu
Tähtipaita - Mohito
Farkut - Cubus
Kengät - Skopunkten
Laukku - Guess

Jippii, uusi luminen viikko! Asukuvien ottaminen on aika työlästä, koska a) arkipäivinä talvella niitä ei voi ottaa ollenkaan töiden jälkeen, kun on niin pimeää b) mies ryhtyy hommaan pitkin hampain ja joka kerta saadaan joku sanakopu aikaiseksi :P c) mies ottaa kuvia aina niin, että vasta asettaudun paikalle eli yli puolet on ihan tärähtäneitä tai pimeitä. Asukuvia on otettu joulukuussa viitisen kertaa, mutta vasta kaksi ollut julkaisukelpoisia :D

Eilen käytiin kaupungissa lounaalla ja samalla hakemassa viimeisiä lahjoja. Tämä asu oli simppeli ja kevyt kaupoissa pyörimiseen. Ohutkankaista tähtipaitaa voisi ajatella myös uuden vuoden vastaanottoon.

Energistä viikkoa <3 Niin ja hei, muistakaa laittaa joulukortit postiin viimeistään tänään!


2 kommenttia:

 1. Vautsivau! Oletpas kaunis :) Ja hieno asukokonaisuus!

  Eilen illalla myöhään muistin vasta joulukortit..no, ne tuli onneksi väsättyä suurinpiirtein valmiiksi ja tänään postiin. Miksi aina niiden kanssa tulee joka vuosi kiire..:D

  Ihanaa viikkoa sinnekin <3 Nauttikaahan lumesta, nyt kun sitä taas on ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos! <3 Hih, parempi myöhään, kun ei milloinkaan. Mulla menee kyllä kans aina viimeiseen päivään, että saan ne pudotettua postilaatikkoon... Kiitos samoin, hyvää uutta viikkoa! Koirat todellakin nauttii, aamulenkillä meno oli aika hilpeää ;)

   Poista

Jos kommentoimisen kanssa on ongelmia, niin valitse Kommentti nimellä: "Nimetön" ja kirjoita tekstisi perään oma nimesi :)

Kiitos, kun kävit blogissa <3 Kommentti ilahduttaa aina!