16.12.2015

16. luukku: DIY käsillä kudottu huivi
Hihhii, näitä käsillä kudottuja huiveja tuli tehtyä alkuvuodesta ihan urakalla, sillä hommaan jäi koukkuun! Vaikka tosiaan tässä ei tarvita koukkua, eikä puikkoja :) Tämänkin ehdit toteuttaa vielä pukinkonttiin, sillä huivi on tehtävä yhdeltä istumalta loppuun, sitä ei voi jättää kesken. Aikaa menee noin 2h (vaikka jossain kyllä lupaillaan, että huivi on puolessa tunnissa valmis). 

Videon katsominen vaatii vähän malttia ja pausea, mutta kun pääsee hommasta jyvälle, niin se on kivaa ja helppoa! Huivin tekoon tarvii paksua lankaa kaksinkertaisena, helpoin ostaa kaksi lankakerää, Tampereelta lanka löytyi Lankamaailmasta. Maanantain luukusta voit vielä kurkata, miltä näyttää turkoosi käsillä kudottu huivi kaulassani. Mitäs tykkäätte?

Tässä ohjevideo.


2 kommenttia:

 1. Kyllä sää osaat monta asiaa. Joulukortit aivan ihanan näköisiä. sulla on värisilmä, joka miellyttää myös mun silmää.
  Voi kun ois vaan energiaa väsätä kaikkia noita.
  Hyvää Joulua sinne teille kaikille. Rapsutukset ihanille karvanaperoille toivoo myös Essi. Ja Onni ja Tiuku, jotka ovat yli loppiaisen vierailulla.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos! <3 Kiitos samoin, ihanaa joulun aikaa teille ja laumalle! Teillä taas vilskettä riittää :)

   Poista

Jos kommentoimisen kanssa on ongelmia, niin valitse Kommentti nimellä: "Nimetön" ja kirjoita tekstisi perään oma nimesi :)

Kiitos, kun kävit blogissa <3 Kommentti ilahduttaa aina!