30.12.2015

Meidän joulu 2015

Heippa! Pian vaihtuu vuosi, joten tässä muutama makupala meidän joulusta 2015. Näihin on mukava palata erityiseksi siksi, koska mies lähti Thaimaahan sukeltamaan ja palailee kahden viikon kuluttua. Ikävä on jo nyt ;) Joulu oli kiireetöntä yhdessäolon aikaa <3


1. Kastehelmi tuikkukippo oli lahjatoiveenani 2. Lasisydämet verhotangossa 3. Aaton aamupala on aina tunnelmallinen 4. Pikku joulutonttu häärää lahjojen kimpussa 5. Äidin lahja Trivialia pelattiin 6. Nemo seuraa mitä syödään 7. Juustoja jälkiruoaksi 8. Punainen mekko päällä, lisättynä mustalla alustopilla ja sukkiksilla 9. Pesue -pyyhe 10. <3 11. Ihana kuusentuoksu 12. Lisää Kastehelmi tuikkukippoja 13. Syntymäpäivälahja aamupalapöydässä 14. Aamupalahetki 15. Tontut valppaana 16. Uusi lyhty 17. Metsässä vapaana 18. Classic cocoa 19. Yhteistä puuhaa 20. Joulupukki ei ollut unohtanut koiriakaan 21. Perinteinen enkelikello 22. Kaikussa lahjaksi saatu neule päällä 23. Uuden auton kunniaksi 24. Lisää tuikkuja 25. Hyasintti tuo joulun tuoksua

Koirien joulu oli jälleen mukava ja rauhallinen. Kun on vapaata ja pääsee valoisaan aikaan ulos, tulee tehtyä pidempiä lenkkejä porukalla ja käytyä uusissa maastoissa. Aattona käveltiin perinteisesti Kalevankankaan hautausmaalle ja toisena päivänä käytiin juoksuttamassa koiria metsässä. Ihanaa kun aurinko paistoi!

Äkkiä myös tottuvat, että ollaan porukalla kotona, eikä ole kiire minnekään, nukutaan pitkään. Tyytyväisenä tuhisevat kainalossa, vaikka aamubrunssi ja lahjakirjan luku venyisi useamman tunnin (toki koirat on viety ennen aamupalaa lenkille) tai katsottaisiin maratonina uutta sarjaa Netflixistä. Hassua onkin huomata ensimmäisen arkipäivän koittaessa, että ovat samanlailla silmät ristissä, kun ihmisetkin, kellon soittaessa kukon laulun aikaan... Ja kun tullaan töistä kotiin riemu repeää ihan holtittomaksi ja tuntuu, että erossa oltaisiin oltu viikko, kun juuri on monta päivää nyhjätty vaan kylki kyljessä. 

Koirat nauttivat silmin nähden lahjojen avaamisesta ja niitähän riittää. Käärin aina karkkipötköksi ilman naruja ja teippejä lemppariluita tai keksejä monta pientä pakettia, joita voi sitten antaa useampana päivänä, lisäksi mummu & pappa muistaa koiria joka joulu <3 Ensimmäinen joulu, kun Nuga ei syönyt papereita, ainoastaan sisukset meni mahaan! 

Hassuja sattumuksiakin tapahtui, kun Luna tsekkasi tarkkana jotain ruokajuttuja, mitä tiskipöydällä valmistettiin ja Nuga tuli liian lähelle, niin siinä oli poika ihmeissään, kun äiti kerrankin vähän ojensi. Noiden uroskoirien ilme on aina niin totaalisen pöllämystynyt (ihan niinkun niillä olisi vähän 'hiuksetkin' pystyssä siinä kohtaa), kun naispuoleinen sanoo kovan sanan :D Yleensä Nuga sanoo heti vastaan, mutta tällä kertaa äidin päättäväisyys sai sen vaan hämmentymään ja hipsimään vähin äänin takavasemmalle. Nemo sen sijaan riehaantui yhdessä vaiheessa niin, että kiikutti ensin mun romantiikan tappajaa eli ihanaa nallepörröneuletta, kun mun silmä vältti ja seuraavana vei mieheni saamia lahjavillasukkia... Ei aina uskoisi, että meidän lauma on ns. aikuisia koiria.

Kutkuttavaa uuden vuoden odotusta!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Jos kommentoimisen kanssa on ongelmia, niin valitse Kommentti nimellä: "Nimetön" ja kirjoita tekstisi perään oma nimesi :)

Kiitos, kun kävit blogissa <3 Kommentti ilahduttaa aina!