6.12.2015

6. luukku: Valoa pimeään

Ihan  ensimmäisenä meille rantautui lokakuussa valopallot, sen jälkeen olohuoneeseen kausivalot, vierashuoneeseen paperitähti ja viimeisenä keittiöön kynttelikkö. Rakastan näitä valoja pimeään aikaan ja napsautan ne heti päälle kotiin tullessa. Jouluna ne saa palaa yötä päivää, siten tulee tunne, kun olisi kuusi kynttilöineen olohuoneessa!

Nuorempana en voinut sietää noita kynttelikköjä, mutta niin se mieli muuttuu... Kyntteliköstä tuleva pehmeä valo on niin kaunis ja niitä on ihana ihastella toisten ikkunoissa iltalenkillä. Aikoinaan olisin halunnut jonkun erikoisemman kynttelikön, sillä niitä on tosi tyylikkäitäkin, mutta budjetin vuoksi päädyin tähän perinteiseen valkoiseen, josta vaan nappasin muoviset mansetit pois ja nyt tämäkin on omalla tutulla tavallaan tyylikäs.

Hyvää itsenäisyyspäivää ja toista adventtia!4 kommenttia:

 1. Oi mitä ihania jouluvaloja! Mä oon aina tykännyt kaikista jouluvaloista, mutta värikkäät ulkovalot ei vaan nappaa sitten yhtään..:D Siispä tyydyn itse näihin ihaniin kynttelikköihin, valopalloihin ja tähtiin! Itse oon virittänyt lisäksi lasikulhoon lasisia kiviä ja sinne tunkenut jouluvalot - on muuten aika kiva combo :P

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Samoilla linjoilla, että ne värikkäät ulkovalot menee vähän överiksi ;) Jaahas, kiitos vinkistä lasikulhon, kivien ja valojen suhteen! Säilytyksessä oli mennyt rikki punainen lasimaljakko, johon oli tapana laittaa valot sisään, mutta nyt voisi kokeillakin tuota kivijuttua johonkin kirkkaaseen lasiastiaan :)

   Poista
 2. Kaunista! ♥Hyvää Itsenäisyyspäivää.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos ja kiitos samoin, hyvää itsenäisyyspäivän iltaa!

   Poista

Jos kommentoimisen kanssa on ongelmia, niin valitse Kommentti nimellä: "Nimetön" ja kirjoita tekstisi perään oma nimesi :)

Kiitos, kun kävit blogissa <3 Kommentti ilahduttaa aina!