5.11.2013

Myrsky repii puita, taivas salamoi...


Sadetakki tulee tarpeeseen näillä keleillä! Olen pitkään etsinyt vedenpitäviä takkeja koirille, kun kesällä näin Ellulla Hurtan kevyen takin sadesäälle. Sitä Hurtan mallia ei ollut oikein missään, niinpä suunnistin Hööksiin. Musta takki suojaa sateelta ja samalla hengittää. Koetestattiin se juuri ja huomenna haen samanlaiset vielä pojillekin.
Toinen tämän päivän löytö oli koirille uusi juoma- ja ruokakupin alusta. Miksen ollut sitä aiemmin hoksannut..? Siis tavallinen ovimatto pitää kosteuden pois parketilta ja sen voi tarvittaessa pestä. Mainio alle kahden euron ostos.
Tsemppiä viikkoon, kelit on mitä on!

5 kommenttia:

  1. Kivan näköinen takki! Meillä Maralla on se Hurtan sadetakki ja on kyllä näillä keleillä ihan kiva. Vaikkei sataisikaan, mutta maa on märkä, niin takki suojaa mahaa eikä tarvi niin paljon pestä. Mimmillä olen nyt pitänyt Maralle liian pieneksi jäänyttä öljykangastakkia. Eihän se kovin naisellinen ole, mutta ajaa asiansa ja on neidille sopivan kokoinen :-) Eipä meidän näillä keleillä kyllä pitkään tule ulkona oleiltua, oli takkia tai ei ;-)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitti, noi on kyllä kivat takit! Hankin kaikille samanlaiset, kun Luna koetestasi ensin yhden :) Elon Lemmikkijutussa oli niitä Hurtan takkeja, mutta jäljellä chicu- ja berhandilaiskoot, olisiko joku poistuva malli, sillä Mustissa ja Mirrissä tyrkyttivät vaan sitä Hurtan sadehaalaria. Öljykangastakki on ihan passeli näille keleille ja sopii naisellekin, ainakin tallimiljöössä ;)

      Poista
    2. Tarkoitan siis, että me tallitytöt ollaan niitä takkeja käytetty aina ja hyvin sopii + toimii :)

      Poista
  2. Hitsi kun hyvä neuvo toi matto. Miten en oo tullu aatelleeksi. Käyn oitis semmosen hakemassa. Joskus tulee vahingossa tönäistyä ruokatelinettä , jossa vesikuppi on. Ja tietysti juur sen verran kovaa, että holahtaa vettä lattialle.
    Sadetakki on ollut meilläåkin hintansa väärti viime aikoina. Jotkut näitä takituksia naureksii, mutta miksi ihmeessä pitäisi koiran palella tai kastua, kun kerran apuja siihen löytyy. Onhan sitä itekin varautunut sateella varsinkin pysymään lämpimänä ja kuivana.

    Hieno takki ja hyvin istuu päälle.
    Terkkuja Essilästä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No joo, matto oli loistava idea ja vielä viikonkin jälkeen ihan puhdas ja hyvännäköinen, vaikka sen päällä on syötykin. Pitikin joskus täällä huudella, onko kenelläkään ideoita, mitä pitäisi juomakipon alle virittää, ettei parketti kärsi.

      Olen täysin samaa mieltä, että kyllä se mukava on koirallakin sateenpitävä takki, kerta itselläkin on sadeasu ja vedenpitävät kengät! En kuitenkaan turhanpäiten pue koirille mitään vaatteita, mutta kovalla sateella ja pakkasella huomaa, että koira kiittää lämmikettä :) Rapsuja Essille <3

      Poista

Jos kommentoimisen kanssa on ongelmia, niin valitse Kommentti nimellä: "Nimetön" ja kirjoita tekstisi perään oma nimesi :)

Kiitos, kun kävit blogissa <3 Kommentti ilahduttaa aina!