12.11.2013

Kaamosta vastaan

Nemoa väsyttää aamulla
Marraskuu tuntuu aina vuoden ankeimmalta kuukaudelta. Oletteko samaa mieltä? Ei auta kuitenkaan lannistua, vaan täytyy ottaa ilo irti arjen pienistä hetkistä:

* ulkona lenkkeily, piristää aina, kelistä viis, kunhan on kunnon varusteet, ettei kastu
* kynttilän valo, karvakuonot tietysti kainalossa
* temput ja älypelit, koirat innostuu ja itsellekin tulee hymy huulille
* hyvä ruoka, parempi mieli
* kausivalot, tuo ihanaa tunnelmaa pimeään aikaan (ja kyllä, ne voi jo laittaa ikkunaan!)
* kaikenlaiset pureskeltavat koirille, esim. putkiluut, itse voi katsella telkkaria rauhassa, kun koirilla on tekemistä
* joulun suunnittelu, askartelu, lahjalistojen hahmottelu
* kunnon unet, suositus koira jaloissa ja mieli on kirkkaampi
* puhelu hyvälle ystävälle
Mitkä on teidän lääkkeet kaamosta vastaan?
"Jaksaisikohan sitä lähteä aamulenkille?"
Taidan mennä keittämään ensimmäiset glögit ja kaivaa joulukorttitarpeet esiin. Koirat pötköttelee tyytyväisinä, kun tehtiin reipas tunnin lenkki ja saivat luut pureskeltaviksi. Potkua pimeään aikaan!

"Ei, ei jaksaisi millään..."
P.S. Edellisen postauksen kuvan asettelu vähän arvelutti mua, kun pojat tappelivat parin viikon aikana muutamaan kertaan. Taisi Nemo olla vielä kipeä, eikä halunnut Nugaa iholleen ja tuntui, että pienempi poika oikein kyttäsi paikkoja, missä voisi alkaa ärhentelemään. Nyt on taas toista viikkoa oltu kuitenkin paremmalla mielellä ilman kahinoita, joten mahtuivat samaan kuvaan.

4 kommenttia:

 1. Mutta listasihan on niin loistavan pitkä, että ei tää marraskuu yhtään oo niin kurja ja turha! :)
  Ihanaa, että osaat löytää lääkettä kaamoksem aiheuttamaan surkuun, näin pitäisi kaikkien muistaa. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Totta :) Marraskuu vaan monesti tuntuu siltä, että sen voisi vallan hypätä yli! Tasan kuusi viikkoa jouluun... Mukavaa viikkoa teille :)

   Poista
 2. Olet kyllä tosi jouluihminen, olen ihan kade tuosta askartelusta ja lahjalistoista... Itsellä kun ei ole ikinä mitään lahjaideoita, vaan väkipakolla joulun aluspäivinä juoksen kaupoissa ja ostan yleensä jotain ihan turhaa :-)

  Inhoan tätä vuodenaikaa ja olen yleensä nonstop väsynyt. Silti tänä vuonna marraskuu on mennyt puoleenväliin tosi nopeasti! Meilläkin on jo "joulu"valot pihapuussa ja ikkunaankin tarkoitus laittaa piakkoin. Tuikut on kuuluneet iltaohjelmaan jo pitkään :-)

  Koirat ei myöskään tästä vesikurakelistä tykkää, joten meillä lenkit eivät kovin pitkiä valitettavasti ole. Uni maistuu paljon koirillekin, joten aktivointia ei tarvitse heille järjestää :-) Taidetaan olla koko perhe talviunessa :-) Kivaa silti, että joulu on niin lähellä ja katkaisee tämän pimeän kauden! Pianhan se päivä jo alkaa pidentyäkin :-)

  VastaaPoista
 3. ihana tuo eka kuva. tosiaanki pikkasen kaveri väsyneen näkönen :D

  VastaaPoista

Jos kommentoimisen kanssa on ongelmia, niin valitse Kommentti nimellä: "Nimetön" ja kirjoita tekstisi perään oma nimesi :)

Kiitos, kun kävit blogissa <3 Kommentti ilahduttaa aina!