16.11.2013

Mikä on viikonlopussa parasta?

Arvaa mitä kuvassa on?


Vastaus: Nugan agitreeneissä hotkaisema muovinpalanen, joka löytyi aamulla eteisen lattialta. Helpotus. 


Tänään paistaa aurinko!

Mikä on viikonlopussa parasta? Ystävän kanssa ynnättiin, että parhautta on rauhalliset aamut, pitkä lenkki ja pitkä aamupala. Mikäs sen mukavampaa ja kun ei ole kiire minnekään, niin voi rauhassa lukea lehtiä tai vaikka blogeja teekupposen kanssa. Päivä starttaa leppoisasti ja hetken päästä tekeekin mieli jo suunnata liikenteeseen tai puuhailla kotosalla. 


Luna ja Nemo ihmettelee, mitä poika touhuaa pihassa

Mitä teidän viikonloppu ohjelmaan kuuluu? Meillä on pitkästä aikaa kotiviikonloppu ja ajattelin hyödyntää sen käymällä kaappeja läpi. Lisäksi pukkaa pientä pintaremonttia olohuoneeseen ja vierashuoneeseen, kunhan tuo mies selviää eilisistä pikkujouluistaan ;) Sen verran ihana ilma on, että lenkkejä täytyy tehdä useampi vielä valoisaan aikaan. 


Poika ihmettelee pihalyhtyjä.

Suloista viikonloppua!

4 kommenttia:

 1. Ihanat vanhemmat ja poika <3

  Meillä viikonloppu vietettiin erikseen, emäntä reissussa ja koirat maalla. Koirilla todennäköisesti ollut oikein mukava viikonloppu ;-) Tänään vasta kotiutuvat.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hih, kiitti :)

   Teillä oli sitten kiva tuulettumisviikonloppu! Tekee välillä hyvää, kun saa olla eri osoitteissa ;) Ja koirat nauttii tietty maalla olosta ihan täysillä, se on niiden lomaa parhaimmillaan :)

   Poista
 2. Muruliinit <3 <3. Ihanat pörröliinit !! Hyviä kuvia ja Nuga on suloinen lyhtypoika.
  Viikonloppu on todella parasta aikaa. Kaikkeen puuhaamiseen on aikaa. Koirienkaan ei tarvitse olla yksin, kun väki on paikalla ja lenkkeilläkin saa valoisaan aikaan.
  Nyt rätkii vettä ja räntää, toivottavasti ei viikonloppuna.
  Terkkuja sinne Essilästä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos <3 Meillä taitaa olla kaikki koirat vähän trimmin tarpeessa... ;) Sinä sen sanoit, viikonloppuna on aikaa olla porukalla ja tosiaan noita valoisan ajan lenkkejä kaipaa arkipäivien jälkeen. Terkkuja teille :)

   Poista

Jos kommentoimisen kanssa on ongelmia, niin valitse Kommentti nimellä: "Nimetön" ja kirjoita tekstisi perään oma nimesi :)

Kiitos, kun kävit blogissa <3 Kommentti ilahduttaa aina!