23.11.2013

Lauantaipussi

Tallilla on kivaa ja maneesissa tilaa juosta: 

Hevosten kanssa ollaan kuitenkin kiltisti kytkettynä:


Ja sitten se lauantaipussi


Nemolle lupaamani lenkki tehtiin lähimpään Mustiin ja Mirriin, josta poika sai valita mieleistään namia kesällä agiradalta voittamallaan lahjakortilla. Poika oli ihan lentoon lähdössä ja ihastutti myyjiä saaden nameja istumista vastaan. Lähteissä Nemo bongasi vielä älypelit, joista alkoi kovalla tohinalla pyydystämään nameja. Siihen kerääntyi sitten muutamiakin ihastelijoita (mm. yksi ihana pappa) katsomaan, kuinka nopeasti parson imuroi namit masuunsa. 

Tälle illalle luvassa koiraporukan pikkujoulut! Kreikkalainen salaatti valmiina, juomat kylmässä ja koira-aiheinen paketti käärittynä, en paljastakaan vielä, mitä sieltä löytyy ;) Kohta koirien kanssa lenkille ja sitten menoksi. Koirat jäävät kyllä kotiin, sillä juhlapaikalla on talouden omat koirat ja parsonit tuntien olisi aikamoinen ralli päällä heti miten (ja saattaisi siinä muutama vekkikin tulla sivussa) ;)

Onneksi tässä ei jää aikaa jännittää huomista Jaakko Suoknuutin agilitykoulutusta Littoisissa. Sinne lähdetään ennen puolta päivää kavereitten kanssa kimppakyydillä. Suuria odotuksia ei ole Nugan kanssa, mutta otetaan se taas yhtenä kokemuksena vastaan.

Lauantai illan jatkoa ja mukavaa pikkujouluilua, kenellä sellaisia on luvassa! Mulla on kolmet juhlat tänä vuonna, usein ollut vaan yhdet. Onko teillä monet pikkujoulut luvassa? :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Jos kommentoimisen kanssa on ongelmia, niin valitse Kommentti nimellä: "Nimetön" ja kirjoita tekstisi perään oma nimesi :)

Kiitos, kun kävit blogissa <3 Kommentti ilahduttaa aina!