13.10.2012

Vilkkuu vilkkuu

Ensimmäisenä, tervetuloa kaikille uusille lukijoille ja ihanaa, kun on tullut noin paljon osallistujia arvontaan! Vielä siis ehtii mukaan, jättämällä kommentin tänne!

Mainitsinkin arvonnasta seuraavassa postauksessa, että myös lohdutuspalkintoja on luvassa eli kahdelle onnekkaalle lähtee koiran vilkkuvalo (kolmella extraparistolla), jonka voi kiinnittää koiran kaulapantaan. Lisäksi sujautan vilkkuvalon pakettiin road kill -pupun ja namipussin kanssa :)


Best Friend Gear koiran vilkkuvalo parantaa koiran näkyvyyttä pimeällä. Se on vesitiivis ja sen voi kiinnittä esim. pantaan, valjaisiin tai taluttimeen. Valo vilkkuu kolmessa eri sävyssä näkyen kauas.

Mitäs olette puuhailleet koirien kanssa viikonloppuna? Me ollaan tehty pitkää lenkkiä ja Nuga on käyttäytynyt oikein siivosti kohdatessa toisia koiria, jopa koirapuiston ohi meni ihan hissukseen, vaikka puistossa oli vauhti päällä pikkukoirilla: parson, beagle, englanninbulldoggi jne. Vähän olisi tehnyt mieli mukaan.

Veljentyttö on ollut meillä kylässä tällä viikolla ja tänään yökylässä, mikä tietää sitä, että koirat saa koulutusta jokainen vuorollaan (kaikkien täytyy saada tai se on epäreilua, sanoo Jonna <3). Nuga oppi tosta noin vaan kierimisen (olin sitä kerran sille aiemmin opettanut ja silloin meni vaan kyljelleen). Nuga antaa nyt myös tassua :)

Koiranruoka-arvontaa pukkaa Kipan Pajalla, käykää osallistumassa!



4 kommenttia:

  1. Dogien kanssa ollaan tehty pari pitkää lenkkiä. =)

    Vastasin blogiini sinne ZiwiPeak-arvontapostaukseen sulle siitä linkityksestä. Tuo sinun nykyinen linkitys on ihan ok. Tuolla tavalla kuvasta ei taida saadakaan linkkiä. Mutta kuva löytyy ja linkki siitä kuvan päältä, joten ihan jees. Blogiini kirjoittelin ohjeet siihen, miten tuonne sivupalkkiin saa tehtyä kuvalinkityksen. Kiva kuulla, saiko ohjeistani mitään tolkkua. :D

    Rapsut Nemolle, Nugalle ja Lunalle!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Viikonloppuna on mukava lenkkeillä, kun pääsee valoisaan aikaan. Hyvä sitten, että linkitys käy noinkin :) Täytyy käydä kurkkaamassa ohjeistus kuitenkin vielä! Kiitos rapsuista ja takaisin päin :)

      Poista
  2. Meillä alkoi tänään hirvestys ja illi pääsikin heti tositoimiin. sattu sellaset ravihirvet eteen, että koira huitelikin 21,7 kilsan päässä ennen kun kiinni saatiin. ja reilusti naapuriseuran puolella :D liikuntaa sai ja seon pää-asia. muut odottanee vuoroaan ensi viikkoon enne kun pääseevät vapaana kirmaamaan. baageli ottikin eilen ihan omatoimi lenkkeilyt kun karkasi..palasi 8 tunnin jälkeen, joten se saa hävetä tarhassa viikonlopun ja lenkkeillä remmin perässä.

    tuota vilkkuvaloa kyllä meidän baageli tartteis. ja tartteis kyllä muutkin. aina sillon kun metsällä ollaan. monet kerrat on koiraa pilkkopimeässä metsästetty kiinni ja tollasesta olis kyllä hyötyä. minkähän takia sitä ei itse ole tullut hankittua :O

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No huh huh, aikamoisia lenkkejä saa teidän koirat! Malttavat varmaan sen jälkeen chillailla :) Onneksi Baageli palasi kuitenkin kotiin! Vilkkuvalot on kyllä kätsyjä pimeällä, kun päästää koiria vapaana menemään ja ihan kaupungissa hihnassakin on sellainen fiilis, että näkyy :)

      Poista

Jos kommentoimisen kanssa on ongelmia, niin valitse Kommentti nimellä: "Nimetön" ja kirjoita tekstisi perään oma nimesi :)

Kiitos, kun kävit blogissa <3 Kommentti ilahduttaa aina!