7.10.2012

Erkkari 2012

Huh, erkkarista selvitty, oli se taas aikamoinen päivä. Ensimmäisenä kiitos mahtavasta matkaseurasta ja vertaistuesta, oli niin piristävää jutella antaumuksella! ;) Oli myös ihana nähdä kaikkia tuttuja, erkkari tuntuu joka vuosi vaan paranevan, kun tuntee enemmän ihmisiä ja koiria. 

Nuga meni junnuluokassa aakkosten ensimmäisenä, joten piti olla heti aamusta skarppina paikalla. Ehdinkin hyvin lenkittämään ja leikittämään Nugaa sekä tutustuttamaan uuden paikan hälyyn. Poika meni suht mukavasti kehässä, juoksi nätisti pomppimatta, pöydällä pysyi paikoillaan ja antoi tutkia itsensä. Ainoastaan paikalla seisominen oli vaikeaa ja silloin Nugan teki mieli koko ajan haukkua. Muutenkin letkan ekana oli hankala keskittyä eteenpäin katsomiseen, kun ne kaverit oli siellä takana... ;) 


"Siis näinkö mun piti mennä, ristiaskel yks kaks"

Tuomari oli aika tarkka setä, tutki koirat huolella ja testasi tietty spannattavuuden. Olinkin iloinen, kun Nuga sai EH:n, vaikkei sitten jatkokehässä sijoittunutkaan. Junnu uroksia oli 15, joista vaan kaksi sai ERI:n ja viisi EH:n. 

Nugan kanssa täytyy harjoitella seisomista, nolo myöntää, mutta ei oltu treenattu mitään sitten heinäkuisen Forssan näyttelyn... :P Menee siis ihan mun piikkiini. Nuga käyttäytyi muutenkin hallin hälinässä aikas mukavasti, tytöt morjesteli iloisesti ja jonkun pojankin + ei haukkunut tauotta, boksissa oli oikeastaan pääasiassa hiljaa, edistystä! 

Mulla välähti kyllä eilen illalla, tein Nugalle matkaevääksi maksalaatikolla täytetyn kongin, ajattelin, että saa sitä mutustella kehän jälkeen boksissa, niin ei ehdi haukkumaan ja lelunkin nakkasin kainaloon, jotta olisi kotoisempi olo :) 

Arvostelu meni näin: 

Head correct. Good ears, well set. Moved well. Good double coat. Well proportioned. 


 Nuga hienosti pöydällä, kuva vaan sumea

Nugan sisko Ansku meni oikein mallikkaasti kehässä. Seisoi nätisti paikallaan vapaasti esittäen, ravasi letkeästi ja heilutteli häntää tuomarille. Pöydällä olo on ollut Anskulle hankalaa (jäänyt ilmeisesti traumoja eläinlääkäristä), mutta siinäkään ei ollut ongelmaa, kun Anskun omistajat olivat hienosti käyneet mätsärissä harjoittelemassa asiaa runsaiden namien kera sekä nostelleet tyttöä kotona pöydälle kehujen kanssa! Kaiken kukkuraksi Ansku sai ERI:n, vaikkei sitten jatkokehässä sijoittunutkaan. Mahtava tyttö ja sain pusuja ainakin viikoksi varastoon <3


Ansku valmistautuu


Kehässä odotellaan

Meidän lenkkikaveri Urho, Siirin poika, pokkasi ensimmäisen sijan junnukehästä, sijoittuen vielä ROP-junioriksi! Mahtavaa pikkumies :)


Oikealle ROP-juniori Urho

Lunan poikakaveri Martti sai EH:n ja Mimmi sijoittui veteraaninarttujen neljänneksi ERInomaisella, onneksi olkoon!


Martti ja Mimmi

Ihana Ukko (agilityopen neljäs parson, jonka kanssa Nugakin on päässyt leikkimään) sijoittui paras uros kehässä kolmanneksi, aivan mahtavaa, mikä saavutus!


Ukko kehässä

Ja hei, tunnistatteko, kuka on luettelon kannessa..?


Oikea vastaus: meidän tulisielu Luna <3

Päivän kruunasi kotona kunnolla lenkitetyt koirat, lämmin ruoka ja omenapiirakka (on mulla aikas ihana mies ;). Nyt saunan lämpöön <3 

P.S. Mun pitää ihan oikeasti opetella kuvaamaan järjestelmäkameralla. Aika huonoja räpsäsyjä tältä päivältä.

4 kommenttia:

 1. Onnea vielä Anskun ERIstä ja Nugan hienosta esiintymisestä sekä EHsta, joka ei todellakaan ole ko. tuomarilta huonosti! Kiitos myös seurasta sekä avusta kehäaikataulupaniikissa, ja pahoittelut vielä pikku "äksidentistä" :-/

  Tota, kenenköhän ottamat kuvat ne sumeita on siinä teidän kamerassa, pahoittelut :-D Ehkä se "tötterö" olisi pitänyt olla ulkona :-D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos ja kumarrus :) Vaikka teillähän se vallan mainiosti meni! Pieni paniikki siinä meinasi tulla, mutta hyvin sitten selvittiin ;) Eihän noille tapaturmille mitään mahda, no problem :)

   Myös suurin osa niistä mun ottamista kuvista on sumeita/pimeitä. Ehkä tötterö esillä tuli himpun verran parempia..? :D 'Alan ammattilaiset' liikenteessä... ;D

   Poista
 2. Onnea vielä tätäkin kautta Teidän naperoille! Hienosti vedetty noin mahdottomassa koiramäärässä ja varmasti tiukkoja ja tarkkoja tuomareita paikalla. Päästäisköhän mekin jo vihdosta viimein ens vuonna paikalle...?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Naperot kiittää :) Niin ne englantilaiset taitaa olla aika tarkkoja setiä. Anskun kehän tuomari kyllä supermukava :) Mietinkin, missäs te olitte... Ensi vuonna sitten!

   Poista

Jos kommentoimisen kanssa on ongelmia, niin valitse Kommentti nimellä: "Nimetön" ja kirjoita tekstisi perään oma nimesi :)

Kiitos, kun kävit blogissa <3 Kommentti ilahduttaa aina!