26.10.2012

Onni on...

...Pieni herkutteluhetki arjen keskellä


...Uusi oloasu... Kotona puuhailuSain lahjaksi tuon ihastuttavan kirjan Kaarnasydän ja sammalkranssi alkuvuodesta, joulun jälkeen. Tänä jouluna aionkin hyödyntää kirjan ideoita. Mielessä on mm. rautalangasta taivutettavat sydämet, romanttisilla papereilla sekä pitseillä koristellut lasipurkit ja pienet virkatut sydämet. Haaveena, että tänä viikonloppuna ehtisi noita jo puuhailla. 

Mitä puuhailuja teillä on meneillään nyt kotona? Joulujuttuja kenties? ;) Meillä on myös tuo kahden tilan tuunaus, johon täytyy vielä vähän miestä innostaa, jotta saadaan reikiä seinään ja huonekaluja kasattua.

4 kommenttia:

 1. Mulla on too kirja kanssa, se on hyvä!
  Mulla on vielä Halloweenitouhuilut päällä, vaihdan ens viikolla jouluvaihteelle :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva kuulla, että on hyvä kirja, ideat vaikuttaa kyllä hyviltä!

   Aivan, halloween ensin :D Ollaan menossa tänään halloween-bileisiin, mutta kotona ei ole mitään siihen liittyvää... Mitä nyt asut ;)

   Poista
 2. Meillä on edessä tuo pikkuhuoneen sisustus. Nyt se on Upin huone ja romukasa :/ Täytyy ostaa koiraportti, saa tuon ruman häkkisysteemin pois. En ole joulua miettinyt sen kummemmin, ku että haluan kuusen :) Andresin veli ja sen kihlattu tulee meille joulupäivänä sveitsistä, joten jotain jouluisaa on hyvä olla :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kuulostaa tutulta, meillä on kans tää vieras/tietokonehuone sellainen 'varasto' ja pyykinkuivatuspaikka... Just saatiin kyllä uusi vuodesohva, niin pääsee tuunailemaan huonetta uuteen uskoon :)

   Kuusi on ihana ja se tuoksu <3 Mulla ei ole koskaan ollut omassa kodissa, mutta jos tulisi vieraita, niin se kyllä kruunaisi tunnelman! Aikas ihanaa, että saatte vastavuoroisesti sukulaisia kylään :)

   Poista

Jos kommentoimisen kanssa on ongelmia, niin valitse Kommentti nimellä: "Nimetön" ja kirjoita tekstisi perään oma nimesi :)

Kiitos, kun kävit blogissa <3 Kommentti ilahduttaa aina!