31.10.2012

Tunnelmaa tupaanHaveeni toteutui eli olen tehnyt useampana päivänä vähän sydänaskartelujuttuja virkaten villalangasta ja taivutellen rautalangasta. Mitään ihan valmista ei vielä ole, joten tarkempia kuvia, jahka valmistuvat. Kaikenlaista kivaa ollaan saatu aikaiseksi kotona mm. vihdoin noi Ikean valkoiset taulukourut seinään. Se oli sellainen 10 minuutin homma, mihin sai miestä taivutella useamman kuukauden. Sanoi kyllä ihanasti, ettei etukäteen tiedä, millainen projekti on edessä, niin ei oikein jaksaisi aloittaa. Meillä korjaa autot ja asunnot joku muu, mutta tietokoneet pelittää aina! ;)
Jouluvalot tempaisin jo olohuoneeseen, vaikka rajana olen pitänyt marraskuuta, ettei ennen sitä saa laittaa! Pari päivää sinne tai tänne, kun sopivasti valot tuli vastaan varastossa. Niiden laitto oli tänä vuonna supernopea ja helppo! Idean poimin Ikeasta eli valot verhon taakse pystypäin, hyvästi teipeillä virittely ikkunan karmeihin ;D Ikeassa varmaan oli jotkut omanlaisensa valot, mutta viritin nämä ihan tavallisista sisävaloista, laittaen ne roikkumaan keskeltä kahteen pystysuoraanviivaan, jos ymmärrätte mitä tarkoitan..


Tunnelmallista viikkoa :)

P.S. Mun täytyy vielä naputella hieman ylitöitä kotoa käsin, sen verran kiirettä piisaa töissä kuun vaihteessa...

8 kommenttia:

 1. Tosi nättiä, tunnelmallista ja hippasen jouluista! Ja jostain blogista luin, että nuo ovat kausivalot, eivät jouluvalot, joten niitä voi laittaa jo heti syksyn kuluessa esille! Näpsää!
  Kivasti olet valot laittanut, minä olen laittanut isoon lasipulloon valot, sekin näyttää kivalta!
  Ahkeraa loppuviikkoa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, jouluntuntuahan meillä jo vähän on... :) Ahaa, toihan on hyvä, kausivalot! Ne voi tosiaan laittaa jo ennen marraskuuta ja ihan oikeasti ne piristää tän pimeän ajan keskellä. Oih, kuulostaa ihanalta valot lasipullossa <3 Mulla on sellainen punainen lasimaljakko, johon laitan jouluna sitten pikkuvalot sisälle. Mukavaa loppuviikkoa myös sinulle!

   Poista
 2. Ihana tunnelma ja nuo valot verhoissa on tosi kaunis yhdistelmä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti :) Toi valot verhon taakse oli mulle ihan uusi juttu, mutta tuntuu toimivan, suosittelen!

   Poista
 3. Mäkin himoitsen jouluvaloja.. ees makkartiin ku ois kiva nukkua ne päällä. Saas nähdä kerkeenkö millon kauppaan tänä vuonna :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jouluvalot tuo kyllä ihanan tunnelman ja joulunpyhinä niitä ei oteta edes yöksi pois, jotta fiilis säilyy läpi vuorokauden <3 Kyllä nyt valo-ostoksille tarvii ehtiä ;D

   Poista
 4. Kauniit on nuo valot tuolla verhon takana.Kivasti kuultaa sieltä=)

  OOt kyllä ollut ahkerana käsityörintamalla.

  Mukavaa viikonloppua=)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Samaa mieltä, että valot tuo mukavasti tunnelmaa noinkin! Yksinkertainen voi olla kaunista :) Leppoisaa sunnuntai iltaa sinulle!

   Poista

Jos kommentoimisen kanssa on ongelmia, niin valitse Kommentti nimellä: "Nimetön" ja kirjoita tekstisi perään oma nimesi :)

Kiitos, kun kävit blogissa <3 Kommentti ilahduttaa aina!