23.10.2012

Aikuistumista kenties

Nuga on viikon päivät syönyt aikuisten ruokaa, nappulat on historiaa. Hyvällä ruokahalulla menee puuro ja raakaliha masuun. Harmi vaan, että muutamana päivänä maha on ollut vähän sekaisin, mutta taitaa olla aika normaalia ruokavaliomuutoksissa. Annan nyt ruoan sekaan piimää ja vähän maitohappobakteeria, jos niillä rauhoittuisi. 

Muitakin pieniä aikuistumisen merkkejä on ilmassa meinaan noin kahden viikon aikana Nuga ei ole tehnyt tarpeitaan sisälle meidän ollessa töissä! Nyt moni pyörittelee silmiään, kun kyse on pikkaisen reilu vuoden ikäisestä pojasta, mutta näin nää on aina meillä mennyt ja tällä kertaa ei ole edes parketit pilalla, kun Nuga hengaa kylpyhuoneen laatalla meidän työpäivien ajan. Toki muuten sisälle ei ole tehnyt moneen kuukauteen, mutta työpäivä + -matkat venyy monesti niin pitkiksi, ettei se sinänsä ihme olekaan.

Lisäksi nyt on loppunut se ihan mieletön vedellä läträäminen! Kuvittelin, ettei se lopu ollenkaan. Nuga on siis koko ajan juonut vesikupit sitä myötä tyhjäksi, kun ne on täytetty ja jos ei ole jaksanut juoda, niin ainakin se on pitänyt sitten tassuilla läiskytellä sieltä pois :D Toki ollaan se kieltämällä saatu estettyä, mutta kun selkänsä on kääntänyt... :D

Jaa niin ja ollaan me saatu nukkuakin viikonloppuna pidempään, ei ole ihan 06 alkanut vinkuminen alakerrassa.


Minäkö muka aikuinen..? ;D

14 kommenttia:

 1. Toi kuva on ihan mielettömän hauska. Mikä asento. Mikä tyyli. Mikä rentous. Tossa on asenne kohdillaan. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jätkä ottaa lunkisti aamupalapöydässä :D Kuva otettu ennen trimmausta...

   Poista
 2. Asento on vaan niin supersöpö!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hih, Nuga tykkää rötväillä ja on kovin telkkarin katsoja meidän kolmesta koirasta :D

   Poista
 3. Onnea sisäsiisteydestä ja aikuistumisesta! Täällä odotetaan myös jo malttamattomana aikaa jolloin on taas matot lattiassa.. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti, kyllä se alkaa arkea kummasti helpottaa kolmen nuoren ja vilkkaan parsonin kanssa ;) Tiedän ton tunteen, matot tuo niin paljon kotoisuutta <3

   Poista
 4. Ainahan sitä puuhaa piisaa noitten "lasten" kanssa =)
  Ihana kuva, "mitäs me pojat" :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jep, puuhaa riittää :) Hyvä kuvateksti, pojat ottaa lunkisti!

   Poista
 5. Täytyy munkin kommentoida, kuten muutkin: ihana istumatyyli Nugalla ♥
  Onnea sisäsiisteyden kehittymisestä :-) Kyllä meillä vieläKIN on aika tarkkaa, että olen kotona töistä tiettyyn kellonaikaan mennessä tai Martti pissaa sisälle... Mimmi sen sijaan pidättelisi vaikka 12 tuntia, no problem. Pojille se taitaa yleisestkin olla vaikempaa?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tosiaan hassu jätkä :)

   Kiitos, on se juhlaa, kun jokaisen kanssa on saanut aikansa odottaa. Samanlainen mielikuva mullakin, että pojilla sisäsiisteyden opettelu vie kauemman! Meillä Nemo ei tee oikein missään tilanteessa sisälle, mutta Luna saattaa. Se tosin voi johtua siitä, että Luna ei aina pihalla malta, kun on niin paljon kaikkea kivaa koettavaa ;)

   Poista
 6. Mä oon päässyt aika helpolla ton sisäsiisteyden suhteen, Näätä kesti työpäivät helposti jo nelikuisena, Ulppiskin taisi olla viitisen kuukautta. Tosin ilopissojahan se päästeli vielä vuoden iässäkin, mut nekin on historiaa.
  Onnea aikuistumisesta, vaikkakin taitaa Nuga mieleltään vielä aika lapsi ollakin? Tuntuu,ettei nää pastorit päältään aikuistu kauheen äkkiä....

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Muistan noi ilopissat meilläkin :D Eija ottaa vieläkin, vanhasta muistista, Lunan syliin sillain väärin päin, ettei paita kastu, vaikka ei siitä enää ole pelkoa. Jep, lapsiahan nää on kaikki mieleltään <3 Nemo heittäytyy välillä ihan pennuksi :D

   Poista
 7. Voi vietävä miten oot ihanan näkönen ja olonen <3<3
  Meillä on Onnilla yhä edelleen toi juominen samanlaista kuin Nugalla. En tiedä sitten onko se vaan ahneutta, että kupissa kun on jotain se pitää napsia omaan massuun. Ja selvähän se sitten on etei rakko pidä pitkää päivää. Me ollaan ratkaistu se ongelma pöksyillä. Muuta vaihtoehtoa ei enää ollut kun omat hermot meni siihen siivoomiseen. Onni on tutkittu ihan päästä varpaisiin eikä siihen juomiseen ja pissimiseen mitään syytä löydetty. Terve poika. *Onskudalla on meidän erityispoju ihan kaikella tapaa nyt sitten. Raks kuin mikä ja todellinen ihanuus.
  No kolmikko tänä viikonloppuna taas jakaantuu normioloon. Koirat eli Onni ja Tiuku palaavat emännälleen ihan uuteen kotiin. Ja mulle jää Essi ja hirmunen ikävä.
  Viikonloppua sinne ja terkkuja myös.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nuga pussailee innokkaasti kiitokseksi <3 Voi että, on Onnillakin sitten samanlaista himoa veden kanssa läträilyyn! Ei siihen tosiaan taida auttaa oikein mikään, kun sille tielle on lähtenyt. Onneksi olette keksineet keinon, niin sujuu arki mukavammin. Voih, tuo lauman jakaantuminen on aina haikeata, vaikka tuohan se sitten sitä rauhaa taloon :) Mukavaa viikonloppua teille ja Essille etenkin paaaljon rapsutuksia nyt kun kaverit lähtee toiseen kotiin!

   Poista

Jos kommentoimisen kanssa on ongelmia, niin valitse Kommentti nimellä: "Nimetön" ja kirjoita tekstisi perään oma nimesi :)

Kiitos, kun kävit blogissa <3 Kommentti ilahduttaa aina!