10.10.2012

Näillä mennään

Pari edellistä viikkoa väsytti ja vilutti ihan mahdottomasti. Töiden jälkeen olisi tehnyt mieli mennä heti saunaan ja sen jälkeen käpertyä viltin alle torkkumaan suklaalevy kainalossa ;D Onko muilla ollut samoja tuntemuksia? Mulla on sama joka syksy ja kun vielä tulin flunssaan, niin tuntemus vaan pitkittyi. 

Näillä sitä sitten mentiin: 



Väriä vaihtavasta langasta tehdyt villasukat, elämäni kolmannet itsetehdyt. 7. luokalla koulussa oli ne pakolliset ensimmäiset. Yllätyin jo silloin, sillä sukkien kutominen ei ollut niin hankalaa, mitä olin kuvitellut. 'Jokunen' vuosi siinä sitten vierähti ennen, kun innostuin asiasta uudestaan työkaverin sukkabuumin humussa ja viime talvena tuli kudottua kahdet. Nämä ovat mun lempparit, jotka korkkasin tosiaan vasta viime viikolla. 


Olettekos maistaneet jo Geishan uutuutta? Tumma suklaa ei ollut yhtään niin kitkerä, mitä yleensä. Tähän tuli himo ja eikös tämän pitäisi olla terveellistäkin... ;)


Onneksi olo on kummasti piristynyt, kun tervehdyin ja tiedossa on paljon kivaa puuhaa! 

Jos mielitte piristystä arkeen, niin toisessa blogissani on koiramainen arvonta, käykääpä osallistumassa! Luvassa myös pari pientä lohdutuspalkintoa ja voittotsäänssit on hyvät, sillä osallistujia on tähän mennessä vaan kourallinen :)

Arvonnat ei tähän lopu, vaan Kipan pajalla myös kiva arvonta ja muita, kun koiramaisia palkintoja!

P.S. Onko joku jo alkanut suunnittelemaan joulua..? Monesti tässä vaiheessa mulla on jo hankittuna kaikenlaista, mutta nyt olen vasta laitellut lahjaideoita ylös kalenterin taakse. Helpottaa kummasti sitten joulunalusviikkoina, kun on ideoita takataskussa, eikä tarvi ihan tyhjästä nyhjäistä. Ja jos olisi järkevä, niin nyt kaikenmaailman aleista (vaikka Hulluilta Päiviltä!) hommaisi joitain lahjoja valmiiksi tai tekisi itse hyvissä ajoin. Mun tulee monesti haalittua/tehtyä sellaisia kaikille sopivia pikkujuttuja etukäteen, mitä voi sitten sujautella paketteihin lisukkeeksi tai antaa uusille tuttavuuksille! No niin... ja nyt yritän rauhoitella itseäni, etten ihan vielä hullaannu :D ;D

14 kommenttia:

  1. Toivottavasti olo on kohentunut! Tuo sukkalanka on minunkin suosikki, eipä tarvitse pätkiä lankoja, vaan väri vaihtuu itsestään.
    Joulusta en vielä innostu, kun se sitten tuntuu olevan niin pitkän ajan päässä ja sitten sitä kerkeää kyllästymään jo koko juttuun....

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jep, olo on jo parempi! Kätsyjä tosiaan noi väriä vaihtavat langat :) Juu, ei sitä joulua vielä kannattaisi alkaa hössöttämään :)

      Poista
  2. Vai muka helppoo...;D Noilla väriä vaihtavilla langoilla tulee kyllä kivoja sukkia...itte en siis oo tehny, mutta Äiskältä saan aina sukkia :D
    Geishakin on maisteltu, oli ihan hyvää.

    Joulu tulla jollottaa ja mulla on pahasti jutut myöhässä aiempiin vuosiin verrattuna...ei oo listoja eikä mitään vielä. Luotan kyllä että ehtii :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niin no, miten sen nyt ottaa :D Kuvittelin, etten saa sukkia aikaiseksi kuuna päivänä, mutta siinä on sopivasti haastetta. Ihana äiti :)

      Jeps, kyllä tässä vielä ehtii. Sitä on vaan niin kiva fiilistellä jo hyvissä ajoin! ;)

      Poista
  3. Ihanan väriset sukat! Suklaasta en pysty kommenttia sanomaan, kun en ole maistellut. Joulu tulee kun on tullakseen. Kohtahan sitä pitäisi alkaa pipareita leipomaan...siitä puuhasta pidän kovasti. =)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitti! Voih, piparien leipominen on kivaa. Teillä on tietty kaikenlaista terrieri- ja koiramuottia? <3

      Poista
  4. Mulla on samanväriset sukat! Sain lahjaksi. Raidat tulee ilmeisesti suoraan kerästä? :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Sukkasamikset :) Joo, lanka vaihtaa väriä suoraan kerästä, kätsyä.

      Poista
  5. Kauniit sukat ja tuota suklaata täytyy saada! Juu..kyllä joulu jo pikkuhiljaa mielessä..syksy menee siinä mukavasti.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Suosittelen maistamaan uutta geishaa, vaikka en ole varsinaisesti tumman suklaan ystävä! Totta, joulun suunnitteleminen ja valmistelu tuo iloa syksyyn.. :)

      Poista
  6. Onneksi enää puolitoista viikkoa Suomi-lomaan ja uuden Geishan maistamiseen :D Joulua en haluaisi vielä ajatella, mutta joulukuun ekalle viikolle siirtynyt keittiöremontti pakottaa ajattelemaan...kauhulla :( No, eiköhän se siitä.
    Somat sukat !!!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tervetuloa Suomeen ja maistelemaan suklaita :) Ahaa, teillä onkin sitten iso urakka edessä, tsemppiä! Mieti vaan lopputulosta, kuinka mukavaa se sitten onkaan uudessa keittiössä :) Kiitti, lämpöiset on ;)

      Poista
  7. Vitsi mitkä sukat! Mua pännii, kun en osaa tehdä noita lankahommia sit yhtään, ja mun hovikutoja on valitettavasti niveliltään niin huonokuntoinen, ettei kutimet enää pysy käsissä. Mä en tajua neulomis-ohjeita, se kieli on mulle ihan utopiaa (et jos on suositella jotain kirjaa, nettisivua tms. teemalla; "langankäyttöä idiooteille", ni saa suositella :D)
    Uusi geisha on hyvää (tai no, pahaa suklaata olen harvemmin syönyt), mä liputan sitä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitti :) Täytyy joskus yhdessä katsoa, kuinka virkataan/kudotaan. Kyllä se siitä lähtee, täytyy vaan treenata! Nyt ei tule mitään perusohjeistusta mieleen, mistä löytyisi. Mulle opetti mummu kädestä pitäen, kun olin about ekaluokkalainen :) Hih, harvemmin tosiaan suklaa olisi ollut pahaa XD

      Poista

Jos kommentoimisen kanssa on ongelmia, niin valitse Kommentti nimellä: "Nimetön" ja kirjoita tekstisi perään oma nimesi :)

Kiitos, kun kävit blogissa <3 Kommentti ilahduttaa aina!