27.10.2012

Lunta ja aurinkoa

Ihanaa, lunta ja aurinkoa! Luna lähti oikein mielellään aamulenkille häntä heiluen. Alkuviikosta sadekelillä meni lähimmälle nurmikolla pissalle ja lähti vetämään suoraviivaisesti takaisin kotiin... ;) Pojat sekosivat lumesta taas täysin ja aamulenkki mentiin siimat kireällä, välillä lumeen sukeltaen ja sitä suuhun haukaten. 

Kivaa oli myös alkuviikosta, kun Nemo pääsi lainakoutsin ohjaukseen agilitytreeneissä (mulla oli jälleen puolikuntoinen olo) ja hienosti vetivät. Vastassa oli vauhdikas kieputtelurata lukuisilla kepeillä. Alkuinnostuksesta, kun Nemo pääsi, niin johan mentiin nollana rataa, jota sain videollekin! Nemo sai myös kehuja (uusilta tuttavuuksilta): "Tollaisia russeleita luonteeltaan on yksi sadasta", "Jos kaikki terrierit olisi tollaisia ilosia ja välittömiä, niin ottaisin kans". Johan tässä sydän pakahtuu <3


Kuva: Eija Viitanen

Luna on edelleen juoksujen ajan ollut oikein iloinen pikkuneiti, joka tohkeissaan on pelannut reikäpallolla ja kalunnut oikeita luita tunteella, kun kerrankin on oma huone, jonne pojilla ei ole asiaa :D Nuga sen sijaan on ollut Lunan hyvistä hajuista aika täpinöissään ja sekaisin. Nemo on ottanut suht lunkisti. 


Nugan maha on jo ihan kunnossa ja matolääkkeetkin on koirille taas annettu. Panostin muuten tähän koirien kanssa ulkoiluun, ostamalla suloiset musta-pinkit vaelluskengät. Otti hermoon, kun lenkkareista meni koko ajan vesi läpi ja kumpparit lonksuivat jalassa, jos yritti reipasta pitkää lenkkiä tehdä. Kyllä nyt kelpaa :)

Aurinkoista ja reipasta lauantaita!


P.S. Yhtenä päivänä lenkillä koin lamaannuttavan hetken, kun Nuolialantien kaupan puolella (paikalliset tietää) omakotitaloalueelle pihasta lähti yhtäkkiä saksanpaimenkoira täyttä vauhtia muristen suoraan kohti mua ja poikia. En ehtinyt muuta, kun koirat vetäistä ojan puolelle parkissa olevan auton taakse, kun pihasta kuului "Ei, ei Figo, tänne" ja sen koommin ei koiraa näkynyt, ei voi muuta kun nostaa hattua *menee kylmänväreet*. Russeli, kun on lukinnut kohteensa, se ei siitä helpolla muuksi muutu ;D

P.S.2 Teetin noista yllä olevista kuvista suurennokset meidän seinälle. Lunasta olisi kyllä kiva, kun saisi vielä sellaisen, että katsoo kameraan. On niin syötävän söpö <3

14 kommenttia:

  1. Mä ostin kans sorelin talvikengät, pitää vettä ja kestää kolkyt astetta pakkasta. Jotkut vaellutkengät hommaan viimeistään keväällä, siis jotkut inasen kevyemmät, noi sorelit on aika raskaat.
    Kiva saada mukavia kommentteja koirastaan, se lämmittää aina mieltä :) Ja onhan Nemo nyt ihan täydellinen herrasmies, pilke silmäkulmassa kuitenkin!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kuulostaa hyvältä hankinnalta! Mulla on kans vastaavat talviulkoilukengät, mutta myös sen verran raskaat ja lämpimät, että ajattelin syksyksi ja kevääksi vähän kevyempiä. Tosin nythän se talvi jo tuli, että samantein voi ne vanhat kaivaa varastosta :)

      Kiitos ja kumarrus, Nemo pusuttelee kiitokseksi ja siitä ei tulekaan sitten ihan heti loppua.. :D

      Poista
  2. Ihanaa kyllä, kun on lunta! Ja tottakai Nemo saa tuollaisia kommentteja, kun on niin loistava herrasmiesparson ♥ Onnea vaan hienosta miehestä :-)

    Goretex-kengät on kyllä ihan must näissä koiralenkkeilyissä. Mulla nekin kuluu kyllä niin, että melkein kerta vuoteen pitää (=saa ;-)) ostaa uudet!

    Noi lenkki"äksidentit" on kyllä aina sydämenpysäyttäviä hetkiä :-/ Onneksi mitään ei sattunut!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Keli on nyt mitä parhain! Kiitos kovasti kauniista sanoista, Nemo on mulle se only one <3

      En tiedä, miten olen aikaisempina vuosina kitkutellut aina niin, että vaihdan vaan suoraan lenkkareista talvikenkiin... Alkaakohan mullakin kulua ne tota vauhtia, hui :)

      Joo, ehti siinä lähteä jo tunto raajoista, kun sieluni silmin näin, kuinka homma olisi edennyt :/ Onneksi oli kuuliainen koira!

      Poista
  3. Täällä on vasta hieman kuuraa. Kunnon lumipeite odottelee vielä tuloaan. Hienot kuvat dogeista - kelpaa suurentaa.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ahaa, kaikkialle Suomeen ei vielä tullut lumi! Kuvittelin, että tuli, kun kerta Helsinkiinkin (ystävä asuu siellä).

      Pojat on kuvissa ihan itsensä näköisiä, Nugalla vaan ruskea-merkki-korva takana, se olisi kiva, kun näkyisi. Lunasta taidan teetättää vielä toisen kuvan, jossa on enemmän oman itsensä näköinen :)

      Poista
  4. Voi minä niin kateellisena katselen kuvianne, meillä eivät malttaisi katsella kameraan ollenkaan, sitä paitsi onko edes pakko pysähtyä jos yrität ottaa kuvaa?! Huoh. :(

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No joo, eläinten kuvaaminen on vaikeaa! Noista jokaisesta on pitkät kuvasarjat, jossa noi yhdet onnistuneet kuvat välissä ;) Tsemppiä yritykseen!

      Poista
  5. Me kaapattiin ploki ja sieltä löytyy teille tunnustus! ;)

    T:Nasu ja Bono

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jaahas, täytyykin käydä kurkkaamassa! :)

      Poista
  6. Oh, taas löytyi uusi kiva blogi! Kiitos Kipan, joka linkitti omassa blogissaan. Meillä ei lumesta enää jakseta innostua pahemmin. Mutta kyllä se tietysti vesisateen voittaa :-) Remu ei tykkää lumesta, kun se tarttuu ikävästi tassukarvoihin... Pitää ottaa taas sakset esiin ja leikellä pois tassuhaituvat.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiitos :) Toisaalta se on mukavampi, ettei innostuta lumesta, kun se veto on hihnan päässä aika kova ja nykäisevä.. ;) Voi kurja, ei yhtään kivaa, kun jää lumet paakuille tassunpohjiin. Ne kestääkin sulaa sitten aikansa, eikä meillä koirat tykkää oikein liikkua, jos on paakut jaloissa.

      Poista
  7. Uuuiiihh.. Onpas hellyttävän ja sulosen näkösiä koiria♥ Onko viel pentuja vai aikuisia ja mikä olis rotu?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos <3 Aikuisia ovat kaikki ja rotu on parsonrussellinterrieri! Iso koira luonteeltaan, pienen koiran paketissa, haastetta riittää, ei mikään puudeli :D

      Poista

Jos kommentoimisen kanssa on ongelmia, niin valitse Kommentti nimellä: "Nimetön" ja kirjoita tekstisi perään oma nimesi :)

Kiitos, kun kävit blogissa <3 Kommentti ilahduttaa aina!