14.10.2015

Pörheä, pörheämpi, pörhein


Säpinää narujen päässä... Onko teilläkin? Pakkasten tullen koirat ovat säpäkkänä lenkillä, säntäilevät sinne tänne ja välillä on vaan pakko nauraa, kun lenkki näyttää eteenpäin kelatulta filmiltä, kaikki tapahtuu 1,5-kertaisella nopeudella :DNemo on ollut pörheänä/kierroksilla: merkkailee tiheästi lenkillä, ruopii, murisee ja jos poikansa Nuga tulee siinä kohtaa liian lähelle, kärhämä on valmis. Lenkitänkin nyt samassa kädessä Lunaa ja yhtä urosta ja toinen uros on toisessa kädessä (yleensä pojat ovat samassa kädessä, kun merkkailevat sekä pysähtelevät jatkuvasti). Toki välillä pääsevät laatuaikalenkeillekin, jolloin meininki on rauhallisempi. 

Ai niin ja yhtenä iltana tuli pojille kähy sisätiloissa, kun telkkarissa tuli pätkää Korkeasaaresta, jolloin Nuga syöksyi kuono kiinni ruutuun. Hetken päästä Nemokin innostui ihmettelemään eläimiä, jolloin Nuga kimpaantui ja paini alkoi. Vammoitta selvittiin, karjaisin kerran ja tönäsin jaloilla tappelupukarit erilleen. 


Ollaan petrattu kontaktiharjoituksen (silmiin katsoessa saa palkkaa) ja seuraamisen kanssa, joten ollaan tehty ihan kivoja ohituksia muiden koirien kanssa! Toki niitä kovaäänisiäkin kohtaamisia tulee silloin tällöin, varsinkin pimeän tullen, Nuga on valppaampi omalla piha-alueella. Sorry, naapurit arkiaamuna klo 6.20 ;)


Agilityn talvikausi alkoi viime viikolla kesältä tutun Wyffen opissa. Meille napsahti lepakkovuoro klo 19.30-21, siitä kun tekee palautuslenkin, ajelee kotiin ja hoitaa iltatoimet (omat ja kolmen koiran), niin nukkumaan meno venyy helposti puolille öin... Porukkaa ehkä vähän nauratti, kun totesin, että meillä mennään yleensä nukkumaan klo 21 tai viimeistään 22 ;) Treeneissä aiheena oli persjätöt ja ne meni mukavasti Nugan kanssa. Saatiin myös treeniä A:n kontaktille, renkaalle ja kepeille, jotka meni ihan uskomattoman nopeasti! Vastaavaa en ollut ennen Nugalta nähnyt ja ope totesikin, että poika painelee hallissa huomattavasti kovempaa, kun ulkona kovalla alustalla, apua.. :D

Kuvat on sunnuntain tallireissulta, kun käytiin ekaa kertaa Tahdin kanssa sänkkärillä. Monesti hevoset villiintyy, kun pääsevät aakealle laakealle pellolle, mutta Tahti kuljetti meitä tasaisen varmasti pellon reunaa hötkyilemättä. Taisi poikaa vähän väsyttää, kun on viime aikoina päässyt koulu- ja estetunneille sekä kävivät treenailemassa maastoesteitäkin Niinisalossa asti!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Jos kommentoimisen kanssa on ongelmia, niin valitse Kommentti nimellä: "Nimetön" ja kirjoita tekstisi perään oma nimesi :)

Kiitos, kun kävit blogissa <3 Kommentti ilahduttaa aina!