17.10.2015

Ulos kaapista


Nyt tunnustan sen: en tykkää parsoneitten trimmaamisesta. Menen mielummin hammaslääkärillekin... Kyllä, ihan totta. Näin ei saisi tietenkään sanoa kasvattajan ominaisuudessa :P


Teknisesti en ole trimmaamisessa kovin taitava, mikä sinänsä on erikoista, kun muuten löytyy kädentaitoja ja noita harjoituskappaleitakin on kolme, todella karvaista. Henkisesti se on raskasta, kun koira ei toimenpiteestä välitä ja sitten täytyy käyttää kaikki keinot: uhkailu, lahjonta ja kiristys :D Lisäksi olen niin pikkutarkka, että homma on ihan päättymätön tarina. 


Noh, nyt ehkä ihmettelette, miksi täällä on taas trimmattu koiria, jota ei ole tarkoitus näyttelyyn viedä. Ollaan menossa miljöökuvaukseen Raatikaisen Tiinalle, jihuu! Tällä viikolla varasin ajan extempore ja siitä asti ole ollut ihan innoissani ja taatusti koirat ovat myös kun paikalle päästään! Sormet ja varpaat pystyssä, että pihalla niille ei tule niin kuuma kun studiossa ja saataisiin kuvia, jossa koirilla on suut kiinni ;)

Miljöökuvia pellon reunassa luvassa, jos ei nyt ala juuri satamaan!P.S. Suosituksia hyvistä trimmaajista Tampereen alueella otetaan vastaan? Jos ei lasketa näitä parsoneitten kasvattajia, joille ei jaksaisi aina olla riesana ;)

4 kommenttia:

 1. Anna kyllä mä voin myös kuvaamisen lisäksi trimmata 😀

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, pidetään mielessä :) Kuvittelin, että tää olisi ollut helpompi homma, kun vähän vaan siistii jokaista ;)

   Poista
 2. Mä en kans välitä trimmaamisesta :) Aattelin seuraavaks viedä sen johki ammattilaiselle kynittäväks.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hah, hyvä että on muitakin ;) Kannatetaan ammattilaisia.

   Poista

Jos kommentoimisen kanssa on ongelmia, niin valitse Kommentti nimellä: "Nimetön" ja kirjoita tekstisi perään oma nimesi :)

Kiitos, kun kävit blogissa <3 Kommentti ilahduttaa aina!