23.10.2015

Arki Design arvonta


Sain lahjaksi näitä ihastuttavia Arki Hauvat sieniliinoja! Omat meni käyttöön, mutta ystäväni kautta hankin lisää. Haluankin nyt arpoa teidän lukijoiden kesken pakkaukset kahdelle onnekkaalle (1pkt valkoiset sieniliinat ja 1pkt pinkit sieniliinat)! Mukana pika-arvonnassa olet jättämällä kommentin blogiin tai tykkäämällä kuvasta Facebookissa/Instagramissa, aikaa on vain tiistaihin 27.10.2015 klo 20.00 asti.


"ARKI-designkonsepti muuttaa tavalliset käyttötavarat osaksi kodin sisustusta. Tyylikkäiden designkuosien ansiosta tuotteita on mielekästä säilyttää näkyvillä, jolloin ne kuuluvat kodin sisustukseen ja ovat tarvittaessa nopeasti käsillä. Arki-tuoteperhe tarjoaa uusia ja oivaltavia ratkaisuja laadukasta arjen designia arvostaville kuluttajille. Arki-tuotteet ja niiden kuosit ovat kotimaista suunnittelua, joiden inspiraation lähteenä on toiminut mm. puhdas, suomalainen luonto.""Pakkaus sisältää 2 kuvioitua sieniliinaa. Kestävä ja imukykyinen. 100% biologisesti hajoava luonnontuote."

Onnea arvontaan! :)

3 kommenttia:

  1. Meinattiin taas missata arvonta, mutta viime metreillä onneksi mukaan. :)
    Hienoja kuvia on Tiina Teistä ottanut. Lisää odotellessa. ;)

    VastaaPoista
  2. Mukana arvonnassa! Aivan ihania, eihän nuita raskisi edes käyttää :)

    anna_88@luukku.com

    VastaaPoista

Jos kommentoimisen kanssa on ongelmia, niin valitse Kommentti nimellä: "Nimetön" ja kirjoita tekstisi perään oma nimesi :)

Kiitos, kun kävit blogissa <3 Kommentti ilahduttaa aina!