20.10.2015

Hullareilla


Jäin miettimään tätä näkyä Stockmannin Hulluilla Päivillä. A) Kannattaako koira ottaa mukaan Hullareille? B) Saako sen jättää odottelemaan yksinään ostosten ajaksi? C) Miten hitossa koira voi olla noin nätisti ja lunkisti paikallaan? :D Tokihan kyseessä voi olla avustuskoira eli erikoistilanteiden ammattilainen. Hatun nosto kaikille kolmelle koiralle, jotka näin tavaratalossa, jokainen yhtä lunkisti ryysiksessä!

Mukavaa kuitenkin, että Stockalle saa ottaa koiran mukaan. Ollaanhan mekin siellä käyty Nemon ollessa nuorempi totuttelemassa kovaäänisistä tuleviin kuulutuksiin ja ostamassa uusia leluja. Onko Tampereella muita liikkeitä, mihin koirat ovat tervetulleita? Helsingin seudulla (ja maailmalla) niitä on enemmänkin.

2 kommenttia:

 1. Heh, onpas koira nätisti paikoillaan! :-D Meillä koko lauma olis varmaan aikamoinen näky tuolla - Hertta ja Martta osais kyllä käyttäytyä, mutta Kerttu saattais rallitella hihnan verran ympäriinsä ja riehua...:D

  Mukavaa viikkoa teille <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hahhaaa, Kerttu kuulostaa yhtä iloiselta ja vauhdikkaalta, kun meidän kolmikko :D Ei tulisi mieleen lähteä tuonne tai no, korkeintaan yhden koiran kanssa. Kiitos samoin, mukavaa viikonlopun odotusta!

   Poista

Jos kommentoimisen kanssa on ongelmia, niin valitse Kommentti nimellä: "Nimetön" ja kirjoita tekstisi perään oma nimesi :)

Kiitos, kun kävit blogissa <3 Kommentti ilahduttaa aina!