28.10.2015

Kissavideoita

Kuvan mukaisesti meillä virittäydytään oikeanlaiseen kisatunnelmaan ;)


Viime sunnuntaina kisattiin pienen tauon jälkeen Nemon kanssa kolme starttia oman seuran kisoissa. Jännitys oli taas huipussaan, kun kesäkauden jälkeen mentiin ison hallin hälinään. Reissulla oli hieno huomata, että jälleen kerran siitä kontaktitreenistä oli ollut apua, sillä Nemo pysyi hienosti mun vierellä ja malttoi istua pitkiä pätkiä paikallaan, odotella nameja.A agirata oli heti sen näköinen, että meni luu kurkkuun, mutta kun tiesin meidän ongelmakohdan putki-puomi-erottelu, niin ajattelin, että ei se mitään, se menee miten menee, mutta muu rata tehdään täysillä. Ja näin siinä kävi, erottelusta tuli heti alkuradasta hylly, mutta muita virheitä ei. Hihkuin ja kehuin Nemoa, kun päästiin maaliin! (Tuomari Minna Räsänen).

Seuraavaan rataan oli reilusti aikaa, joten otin rennosti ja suunnistin tien toiselle puolelle Ideaparkiin. Samalla tuli hoidettua uudet korkolaput kolmiin hippakenkiin (joo, pikkujouluja on tänäkin vuonna useammat tiedossa), vähän jopa joululahjaostoksia, evästä ja Nemolle herkkuja.


B agirata oli vauhdikas, mutta tehtävissä. Saatiin hyviä pätkiä, mutta itse sekoilin A:lta alas tullessa, kun oli kinkkisesti rengas ja putki vierekkäin. Siitä saatiin kieltoja ja loppusuoralla olin vähän jäljessä, joten Nemo hyppäsi mun edestä muurin, vaikka piti mennä putkeen, hylly. (Tuomari Kari Jalonen).

C hyppyrata oli tosi hieno! Heti alussa sain jalkaterien asentoa muuttamalla Nemon vietyä kauimpaan päähän putkea. Hienosti onnistui myös hankala ansaputki kohta takaaleikkauksella ja vielä viimeisen putken oikea pää laskemalla katse ja käsi alas, jolloin tuomari (meidän oma ope) kuului huikkaavan spontaanisti "hyyyväää!" :) Sen jälkeen taisin itse vähän edistää ja Nemo ponnisti tosi kaukaa pituudelle hypäten sen keskelle, jolloin palikat lenteli. Tästä lamaantuneena (onhan koira kunnossa) jäin sekunnin sadasosaksi katsomaan Nemoa silmiin ja hyppäsi saman esteen takaisin päin, hylly. Loppusuoralla onnistui taas takaaleikkaus hienosti. Se oli taas niin lähellä, MUTTA niin kaukana, aah! Kehuin Nemoa vuolaasti maalissa ja kesken radankin ehdin kehaisemaan <3 (Tuomari Johanna Wutrich).


Kisapäivästä jäi tosi positiivinen fiilis, tätä lisää! Taisin tästä jo mainita, mutta koin sen valtavan ahaa -elämyksen kesän viimeisellä ulkotunnilla, niitä kuvioita ei tarvi tehdä, kuten ne opetetaan töks töks, vaan niitä voi soveltaa ja liikkua samaan tyyliin joustavasti kun tanssiessa. Se on ollut mun ajatustavalle hyvä juttu, liikkeeseen on tullut joustavuutta lisää. Kastuttiin vielä palautuslenkillä totaalisesti, mutta sauna tuntui sitäkin paremmalta. 

Hauskaa oli huomata, että aktiivisuusranneke (joka saatiin töistä käyttöön hyvinvointivalmennuksen yhteydessä) näytti sille päivälle nukkumaan mennessä 210%, kun aamulla oli käynyt vielä tallitöissä ja ratsastamassa. Eli ei se sinänsä ihme ole, että joskus vähän väsyttää. Nyt tämän valmennuksen tavoitteena onkin saada monipuolisempi ravinto ja tasaisempi ruokarytmi. Kehonkoostumusmittauksessa ei ollut mitään huomautettavaa, jippii! On mulla vaan kolme hyvää personal traineria kotona <3 Se on pakko lenkkeillä joka päivä vähintään kahteen kertaan.

C hyppyrata:
Iloista viikon jatkoa jokaiselle! :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Jos kommentoimisen kanssa on ongelmia, niin valitse Kommentti nimellä: "Nimetön" ja kirjoita tekstisi perään oma nimesi :)

Kiitos, kun kävit blogissa <3 Kommentti ilahduttaa aina!