1.10.2015

Perinteiset syysepikset

Järjestetin/järjestettiin Pirkkalan Koirakerho Piskien perinteiset syksyn agilityepikset. Osallistujia tuli sopivasti, 30 startin verran ja tutulla pienellä porukalla meininki oli iloinen, mutta samalla rauhallinen harjoittelu kisatilanteisiin. Mukaan oli uskaltautunut myös muutama ensikertalainen! Itse toimin tuomarina, elämäni toista kertaa ja lapsuudenystäväni piti talkoilijat ruodussa, talkoovastaavan ominaisuudessa :)


Agilityihmisille hauska tilannekuva ;) Murre tulee putkesta ja mä tuomarina näytän hyllyä, kuva: Leena Nikkarinen

Oli ihana nähdä näiden tuttujen oppilaiden ja heidän koiriensa yhteistyötä, riemua ja kehitystä!  Tämä on ehkä opettamisen paras anti, samalla oppii myös itse lajista ja erilaisista koirista sekä koiraroduista. Veljentyttöni osallistui myös Nemon kanssa kisaavien radalle ja alku oli tosi lupaava, kunnes kepeille vienti oli hieman haasteellinen avokulma, johon Nemo lähti väärästä välistä ja sen jälkeen sinkaisi vieressä olevaan putkeen (hyl). Kepeistä kun selvisi, niin loppurata meni vauhdikkaasti aina maaliin saakka. Tällä kertaa ei palkinnoille, toisin kun kevään epiksissä.


Mun mölliryhmäläisiä

Oman mölliryhmäni viimeisellä tunnilla pidettiin perinteisesti pienimuotoiset kisat ryhmäläisten kesken. Rataa sai ensin treenata kerran pari ja sitten mentiin kisamuotoisesti kellotettuna. Kaikki neljä pääsivät palkinnoille:

1. Jonna ja Nemo, parsonrussellinterrieri, 5vp aika 22,19
2. Marjo ja Urho, parsonrussellinterrieri, 5vp aika 27,12
3. Leena ja Rölli, isovillakoira, 5vp aika 33,81
4. Ulrika ja Cara, berninpaimenkoira, 15vp aika 41,81


Jonna, Nemo ja pokaali

Ennen tunnin alkua ehdin myös juoksemaan saman radan Nugan kanssa muutamaan kertaa, tuollainen ratatreeni tekee meille hyvää. Olkoon se Nugan 4v synttäripäivän juhlistus herkkuineen, kun ei sitä muuten ehditty juhlimaan, onnea meidän pikkupoika! <3 Nemo oli kyllä aika mahdoton, kun haukkui koko illan boksissaan, taisi olla liikaa peräkkäisinä päivinä kisat ja treenit. Nuga viereisessä boksissa odotteli kiltisti hiljaa. 

Muuten koirilla on tainnut olla vähän tylsää, sillä ensin tuli mieheni flunssaan ja mulla oli kalenteri täyteen buukattu ja nyt olen vuorostani flunssassa, eikä tuo mieskään ole vielä täysin kunnossa, joten lenkit on olleet tavallisia lyhyehköjä narulenkkejä. Toki vaihtelua toi se, kun mummu ja veljentyttö olivat meillä yhden yön koiravahteina! Samalla, kun hain itselleni flunssaevästä (kasvissosekeittoa, jogurttia, jätskiä), niin nappasin koirille parit erilaiset puruluut tylsien hetkien varalle. Nyt täällä jatkuu Sinkkuelämää maratoni... ;)

Pysykää terveinä!


Nemoa naurattaa

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Jos kommentoimisen kanssa on ongelmia, niin valitse Kommentti nimellä: "Nimetön" ja kirjoita tekstisi perään oma nimesi :)

Kiitos, kun kävit blogissa <3 Kommentti ilahduttaa aina!