12.2.2015

Uusi ihana Pomppa takki







Tällainen se Nugan uusi takki nyt on, PerusPomppa koko 37, ihana ja istuva! Nugaa tuntuu kaikki takkimateriaalit kutittavan, mutta tämä teddykarvavuori ei. Kaulus on sopivan korkea, mutta tarvittaessa sen voi myös kääntää, jolloin karvavuori tulee näkyviin. Tuntuu olevan juuri passeli koiralle, joka ei halua takkia käyttää, mutta treenin yhteydessä kuitenkin jotain suojaa tarvii. Takki on lämmin, muttei mikään tönkkö ja helppo pukea, kun ei ole takajalkojen lenkkejä, mutta istuu silti paikallaan. Ollaan tyytyväisiä ostokseen! ... Ja nyt odotellaan, koska niille tulee värinä pinkki, Lunalle tietty.

12 kommenttia:

  1. Tosi hyvän näköinen Nugalla! Näillä keleillä olisi kyllä PerusPomppa Toppaa parempi, meillä noi Topat ollut tänä talvena vain muutaman kerran käytössä.
    Pompan malli on kyllä tosi hyvä ja jalkalenkkien puuttuminen iso plussa. Eikös ensi kauteen ole tulossa uusia värejä, mm. pinkki :-)

    VastaaPoista
  2. Kiitti! Taisi olla hyvä valinta kuitenkin tuo kevyempi versio, kun pääasiassa treenien yhteydessä takkia käytetään. Piti siis ostaa se toppa, mutta Faunatar myi ainoastaan tuota perustakkia. Mistä olet nähnyt jo uusia värejä? Yritin Googlettaa, mutta en löytänyt. Samalla törmäsin siihen, että Peten Koiratarvikkeesta näitä olisi nyt saanut 12€ edullisemmin... Damn.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Pompan Facebook-sivuilla oli kysely väritoiveista ja tulokset ensi syksylle ovat aika kivat :-) https://www.facebook.com/pages/Pomppa/494842090787
      Ehkä meidänkin "täytyy" hankkia uudet ohuemmat ;-)

      Poista
  3. Oi kuinka hienosti sopii Pomppa Nugalle! Noista Pompista oon kuullut paljon hyvää sekä nähnyt tietty kuinka sopivasti ne istuvat koirille!

    Pitäisi tuolle pennullekin ostaa varmaan tälläinen kun kasvaa täysikokoiseksi ja aletaan harrastelemaan, niin saisi treenien jälkeen nakata päälle :-)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Näitä on kyllä kehuttu ja nyt vasta raaskin ensimmäisen hankkia. Veikkaan vähän, että on 'pakko' ostaa myös Nemolle ja Lunalle ;) Suosittelen teillekin! Mutta on sen verran arvokkaita, että vasta täysikasvuisena kannattaa tosiaan :)

      Poista
    2. Niin on ja vasta täysikasvuisena onkin ostoslistalla! Jos oikein ihastun, niin kaipa se pitää villatyttöjenkin takkikokoelmaa kasvattaa, jos lompakon nyörit antaa myöden..:-)

      Poista
    3. Hih, kuulostaa tutulta :)

      Poista
  4. Söpöliini =)
    Hyvän näköinen ja kätevän oloinen takki, pitää laittaa korvan taakse, jos Iita tarvis kans :D Tai tarvishan se, luulin ostaneeni sille vuotiaana sopivan Hurtan talvimanttelin, mutta se on auttamatta vähän lyhyt - jalkojen kumilenkitkin kirraa päällä =/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitti! Meillä on kans kahdella vanhemmalla koiralla Hurtan takit ja ne ei istu näin hyvin, kun tämä. Lisäksi siellä kutittaa se fleecevuori... Kurjaa, että takki ei olekaan oikean kokoinen!

      Poista
  5. Tosi hyvännäköinen takki! Istuu kuin valettu ja Nugakin näyttää tyytyväiseltä :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo, yllätyin ihan, että on näinkin hyvä! Ei näitä turhaan ole kehuttu :)

      Poista

Jos kommentoimisen kanssa on ongelmia, niin valitse Kommentti nimellä: "Nimetön" ja kirjoita tekstisi perään oma nimesi :)

Kiitos, kun kävit blogissa <3 Kommentti ilahduttaa aina!