8.2.2015

Kisavideot

1. Agirata


Tässä tosiaan olin aika kuutamolla, ei sujunut poispäin -käännös kepeille, vaan oli joku ylimääräinen piruetti. Keppien jälkeisen hypyn jälkeen unohtui valssi ja sähläsin väärällä puolella, Nemo seivasi mun todella huonon ohjauksen. A:ta ennen olevalle hypylle ei tullut megakaarrosta, vaikka sitä pelkäsin ja lopun extempore persjättöön olin tyytyväinen, kerrankin se onnistui!

2. Agirata


A:n kontakti tuli pienellä roiskasulla, mutta muurin kautta putkeen haki itsenäisesti. Otin hyvin haltuun ennen puomia ja puomin kontakti oli täydellinen. Radan vaikeimmassa kohdassa ennen A/putki -kompaa Nemo tuli jalkoihin, enkä saanut sitä oikeaan käteen, mutta haki kuitenkin putken. Siitä sitten myöhästyin ja hypyn jälkeen paineli väärään putken päähän, videolla näytti olevan mun käsi ylhäällä eli ei se sitten ihme ollutkaan. Helppo olisi ollut vetää Nemo oikeaan putken päähän (tai laskea käsi alas), mutta kun mielessä ei käynyt, että voisi missään tapauksessa hakea sen väärän pään. Oma moka. 

3. HyppyrataHyppärillä Nemo liukasteli ikävästi tiukissa käännöksissä. Pituuden jälkeinen ratahenkilön morjestaminen oli näköjään ihan oma vikani, sillä en kääntynyt yhtään ennen hyppyä, vaan annoin sen hypätä suoraan kauas eteen. Riman putoaminen ei johtunut varmaankaan mun kädestä, mutta lähdin ehkä aavistuksen vauhdilla seuraavalla hypylle ja Nemolle tuli kiire. Tähän rataan olin tosi tyytyväinen!

P.S. Kukaan tuskin jaksoi lukea mun analyysejani, mutta ne olikin vaan itseä varten ;) Mun ohjaus on välillä vähän kömpelön näköistä ja kuljen matalana, mutta on siellä toki hyviäkin kohtia. Harmi, että YouTuben kautta videoista tuli näin huonolaatuisia.

P.S.2 Lisäsin myös vanhaan postaukseen tänne edellisten kisojen videot, kiitos niistä Hannalle!

7 kommenttia:

 1. Mä kyllä jaksoin lukea analyysit ;-) OIkein sujuvaa menoa, kyllä se nolla on sieltä ihan tuloillaan! Aika kinkkisen näköiset radat, noi parhaiden nollakoirien ajat on kyllä ihan huikeita...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hehhee, hyvä että joku jaksaa ;) Kiitos, kyllä se nolla sieltä vielä joskus tulee :D Radoissa oli tekemistä, mutta ei mitään mahdottomuuksia.

   Poista
 2. Ekan radan persjättö oli kyllä tosi hieno! Videot on tärkeitä, koska niistä näkee mikä meni pieleen. Harvoin ne koirat omasta päästään niitä vääriä esteitä ottaa. Täytyy vaan yrittää itselle olla armollinen, kun sössii radat. Ehkä en halua Emman kanssa ikinä kolmosiin, jos ne radat on noin haastavia :D

  Mutta kyllä te vielä nollille pääsette ja hienoa menoahan tuo oli!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos, persjättö tuli niin luontaisesti jo kävellessä rataa, mutta silti olin ajatellut tehdä siihen valssin, koska ne persjätöt ei koskaan onnistu, hah :D Ihan totta, täytyy yrittää olla itselleen armollinen, kun laji on mikä on, kaikki voi olla sadasosasekunnista ja millin liikkeestä tai liikkumattomuudesta kiinni :) Joo, ei kannata pitää kiirettä kolmosiin. Onnea teillekin vielä kerran LUVAsta, mahtavaa!

   Poista
 3. Jaksoin myös lukea :-) teen itseasiassa yleensä niin että ensin katon videon, sitten luen selostuksen ja sitten vielä katon videon, sillee itekkin oppii ehkä joskus jotain :-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva kuulla ja lisää selostusta noihin ratoihin oli jo edellisessä postauksessakin :P En vaan saanut siihen silloin lisättyä niitä videoita. Ymmärsinkö oikein, että tekin olitte samoissa kisoissa tai ainakin Tampereella 7.2... :)

   Poista
  2. Tampereella oltiin juu ja tarkotus oli osallistua mutta kun kolmoset alotti ni mulla oli jo illaks muuta ni en kerenny sinne :-/ mutta 10.3. Ois tarkotus paikata :-)

   Poista

Jos kommentoimisen kanssa on ongelmia, niin valitse Kommentti nimellä: "Nimetön" ja kirjoita tekstisi perään oma nimesi :)

Kiitos, kun kävit blogissa <3 Kommentti ilahduttaa aina!