18.2.2015

Pikkuruinen koiranainen

Päivän piristys oli tämä keskustelu neljävuotiaan tytön kanssa:

T: Onpas täällä (autossa) aika paljon karvoja...
M: Niin, kun meillä on kolme koiraa
T: (Silmät ihan suurina) Onko ne kaikki tyttöjä?
T: Mitkä niiden nimet on?
T: Onko niillä kaulaimet?
T: Minkä väriset?
T: Minkä värisiä flexejä niillä on?
T: Vetääkö ne?

Tuon viimeisen kysymyksen kohdalla olin jo ihan vakuuttunut, että puhun aidon aikuisen koiranaisen kanssa. Mistä arvasit, että ne todellakin vetää... Keskustelu johti siihen, että tänään käytiin Lunan kanssa kylässä tytön kotona ja meni ihan mukavasti. Luna rakastaa lapsia ja oli ekan puoli tuntia suht nätisti nuuskutellen paikkoja, mutta sitten yhtäkkiä huomasi tytön edessään ja pomppasi antamaan pusun... Ja sitten vielä tytön äidillekin... Näinhän Luna tekee, mutta en osannut varautua, että se vielä siinä vaiheessa innostuisi, kun oli saanut vapaana jo temmeltää aikansa. Noh, onneksi tyttö ei todellakaan pienistä hätkähtänyt, pyyhki vaan märät naamasta ja kysyi, että tuleehan Luna uudestaan kylään ;) Ilta huipentui, kun tyttö sai taluttaa Lunaa omassa punaisessa flexissä pienen matkaa käytävällä edes takas. Hyvän mielen reissu :) 

En tiedä, olisiko Nemo parempi kyläkaveri seuraavalla kerralla, kun se ei harrasta yhtä vauhdikkaita ilmasuukkoja. Nemo tosin varastelee lasten leluja, eikä välttämättä välitä ylenpalttisesta paijauksestakaan. Nuga taas kiihtyy lasten kanssa niin paljon, etten uskalla antaa sen vapaana viilettää, ettei satu mitään. Onko teidän koirat lapsiystävällisiä?


Luna kyläluuta

2 kommenttia:

 1. Siis Luna Kuunprinsessa on niin ihana vieras, että ilmasuukot ovat siihen mahtava bonus. Olen valmis "uhriksi" milloin vain.
  Messinen taitaa olla sitten versio Lunasta ja Nugasta yhteensä. Kova pusuttelija, todella ilahtunut vieraista , jotka aina ovat tietenkin tulleet vain häntä tervehtimään. Ja jos joku vieras intoutuu leikkimään, kiihtyy Messinen nollasta sataan muutamassa sekunnissa ja menee ihan pois puikoiltaan. En kovin pienten lasten anna Messisen kanssa leikkiä olematta itse siinä koko ajan vieressä valmiina toppuuttelemaan. Terrieri on omanlaisensa otus ei siitä mihinkään pääse.
  Terkkuja sinne ja tervetuloa käymään kun näille maille satut.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihana oot, kiitos kauniista sanoista <3 Meillä ihan sama, että koirat kuvittelee joka kerta, että vieraat on juuri heidän takiaan tulleet meille ;) Toi 'pois puikoiltaan' on ihan uusi termi, osuvasti sanottu, terrieri on aina terrieri :) Kiitos kutsusta, olisi mukava mennä uudestaan lenkille! Rapsutuksia Essille <3

   Poista

Jos kommentoimisen kanssa on ongelmia, niin valitse Kommentti nimellä: "Nimetön" ja kirjoita tekstisi perään oma nimesi :)

Kiitos, kun kävit blogissa <3 Kommentti ilahduttaa aina!