7.2.2015

Vitosen päivä

Luna täytti tänään 5 vuotta! Tytöllä on ollut aika tavallinen päivä kotosalla rauhakseen, muutamia temppuja on tehty ja luuta on saanut nakertaa + lenkkeiltiin uusilla huudeilla Nirvassa. Syliä ja rapsutusta on riittänyt vähän tavallista enemmän eli ei kai hullumpi juhlapäivä :)


Synttäriselfie <3 

Nemon kanssa oltiin aamulla agilitykisoissa 8 viikon tauon jälkeen. Tauko oli tehnyt tehtävänsä ja tekemisen meininki löytyi molemmilta. Oli mukava lähteä heti toisena radalle, jolloin spekuloinnille ja panikoinnille ei jäänyt ylimääräistä aikaa. 

Eka rata oli hapuilua omalta osaltani, hädin tuskin muistin radan, mutta Nemo jopa seivasi kerran mun huonon ohjaukseni, eikä tuomari ollut kovin tarkka kielloista eli ylimääräisistä kieppumisista esteiden edessä, joten yhden riman pudotuksesta 5vp!

Toinen rata oli yhtä haastava, kun ensimmäinenkin ja ne kaikki hankalat kohdat meni hienosti, kunnes pakka levisi ennen loppusuoraa ja Nemo tsuikkasi väärään putken päähän, kun jäin ohjauksessa jälkeen. Tosin se putken pää oli niin, ettei tullut mieleenkään, että se sinne olisi voinut mennä, mutta se taisi olla taas tämä Nemonerikoinen eli tekee omat ratkaisunsa, kun ohjaaja on kuutamolla. Tällä radalla tuli myös keppien viimeisestä välistä, muuten rata oli sujuva. (Hyl)

Kolmas rata oli hyppäri ja taas meinasi iskeä väsymys ja asenne, että ei tässä nyt jaksa enää pingottaa. Onneksi se jännitys iski kuitenkin hetki ennen radalle menoa ja sain pään skarpiksi. Rata oli hyvä, yksi rima vaan putosi ja muutaman laajan kaaren Nemo teki, kun olisi mennyt moikkaamaan tuomaria sekä retkituolilla istuvaa ratahenkilöä. (5vp) Nemo on super (käyttäytyi koko päivän iloisesti, leikittiin ja namin voimalla teki mitä vaan, tehtiin myös pitkät lenkit joka välissä, kun saatiin vanha kurssikaveri pinseri Mila lenkkiseuraksi) <3 

Sitten, kun saadaan se eka nolla kolmosista (huomaa itsevarmuus sanalla KUN), niin täytyy viimeistään alkaa uskaltaa kääntää Nemoa tiukemmin esteillä. Tän päivän ajat ei olisi riittäneet mihinkään, vaikka olisi puhdas tulos tullutkin. Ekalla radalla -2,84, kolmannella -4,36. Voittajilla näytti olevan -12s. Toisaalta noissa tuomarinmorjestamis -kuvioissakin saa kulumaan äkkiä useamman sekunnin :D

Harjoitukset jatkuu viikon päästä ystävänpäivänä! Laitan muuten kisavideotkin tänne vielä näytille, jahka mies kotiutuu Oslosta pelireissusta ja näyttää, kuinka ne saa kännykältä ladattua. Saan ne siis siirrettyä sähköpostiin, mutta siellä en saa niille mitään tehtyä, varmaan taas joku superhypersuuri turva-asetus päällä tai jotain...

Kotimatkalla poikkesin vielä Ideaparkin Faunattaressa ja ostin Nugalle ruskean Pomppa-takin, kuvaesittelyä luvassa :) Nemo toimi siellä mallina ja vielä kisarupeaman päälle jaksoi pusuttaa kaikki vastaantulevat iloisesti häntä vispaten. Lauantai-illan jatkoa!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Jos kommentoimisen kanssa on ongelmia, niin valitse Kommentti nimellä: "Nimetön" ja kirjoita tekstisi perään oma nimesi :)

Kiitos, kun kävit blogissa <3 Kommentti ilahduttaa aina!