5.1.2014

Koiramainen vuosi 2013

Kuinka teidän vuosi 2014 on lähtenyt käyntiin? Täällä ihan leppoisissa merkeissä, pikkuhiljaa olen alkanut oppimaan myös tätä chillaamisen taitoa. Joka päivä ei tarvi olla niin hyödyllinen ja tehokas ;)

Vuoden eka päivä oli aikas mainio, liikuntaa ja loikoilua sopivassa suhteessa. Käytiin meinaan heti aamusta hallilla treenaamassa agilityä koko porukan voimin. Mukana oli myös pari treenikaveria, joten lämmittely- ja palautuslenkeille sai juttuseuraa. Kaikilla kolmella oli virtaa, mentiin korkealta ja kovaa niin, että seuraavana päivänä oli lihakset kipeänä (siis mulla :D).

Luna on mainio agikoira, se on nyt juoksuista johtuvan tauon aikana selvästi haudutellut oppeja mielessään ja liitää, kun unelma. Lisäksi huomaan, etten stressaa sen kanssa, että karkaisi hallista tai lähtisi toisen koiran perään. Hallissa tuntuu olevan pelisäännöt selvät ja kukaan ei ole tuonut puudeleitansa syötiksi :D Treenikaveri toi kyllä oman parsonuroksensa ihan kentälle ärsykkeeksi, mutta Luna ei ollut siitä moksiskaan. Agility on ykkönen (ja mun kanssa puuhailu)! 

Niin ja Nemo... se nyt oli tietysti ihan liekeissä, kun pääsi pientä putki, hyppy, rengas -rataa painamaan. Otettiin vaan muutama minuutti ja kunnon palautuslenkki, ei näytä ontuvan mitään. Peukut pystyssä, että samalla tavalla jatkuukin. Nemosta puheen ollen, pelkäsi kuitenkin niitä raketteja, kulki häntä alhaalla ja läähätti, joten laitettiin poika boksiin. Rauhoittuikin siellä nopeasti, joten päästettiin hetken päästä pois. Loppuillan pötkötteli ja nukkui meidän kanssa sohvalla/jaloissa. Jos vähän kovempaa paukkui, nosti päätänsä, mutta jatkoi sitten uniaan. Ihmeen hyvin keräsi itsensä.

Useissa blogeissa on kerrattu menneen vuoden tapahtumia ja asetettu tavoitteita alkaneelle vuodelle. Monet jopa osaavat sanoa, että vuosi oli hyvä tai huono, mutta itselle se on hankalaa, sillä vuoteen mahtuu paljon hienoja hetkiä, ihan pikkuriikkisiäkin ja sitten myös sitä elämän varjopuolta. Ehkä tuo Nemonkin sairastelu oli taas muistutus siitä, mitä elämä on, joten mennään päivä kerrallaan ja nautitaan hetkistä! (Kuitenkin vuosi sitten tekemäni harrastustavoitteet toteutuivat aikas hyvin). 

Koiramaiseen vuoteen 2013 mahtui mm. tällaista: 


Pentuja, sairaslomaa, studioposeerauksia, näyttelyitä, uimista, agilitysertejä, siirto kolmosluokkaan, hevosia, agilityn opettamista, käyttövalion titteli, koirakuntosalia, ystäviä, mökkeilyä, Agirotuhulinaa, vara-serti, Suoknuutin koulutus, kurakeliä ja joulu <3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Jos kommentoimisen kanssa on ongelmia, niin valitse Kommentti nimellä: "Nimetön" ja kirjoita tekstisi perään oma nimesi :)

Kiitos, kun kävit blogissa <3 Kommentti ilahduttaa aina!