28.1.2014

Konstit on monetNuga uuden älylelun kimpussa

Konstit on monet, kun näitä elohiiriä yritetään pitää rauhallisina. Kovien pakkasten takia on tosiaan lenkit ollut lyhyempiä, vaikka niitä on tehty sitten tiheämmin. Kaksi lauheampaa päivää on ollut välissä ja silloin on menty extra pitkät lenkit uusissa maastoissa! Nemo on saanut kirmailla vapaana ja Nuga flexissä. Luna on niinä lauhempina päivinäkin halunnut alkulenkistä jo heti takaisin kotiin, mikä on kostautunut sitten niin, että härnää poikia minkä ehtii ;) Hyppi selkään, niskan päälle ja näykkii takakintuista. Toisaalta pojat on huomiosta välillä vaan onnessaan ja pyllyt nousee pystyyn leikin merkiksi. On sitä touhua hauska katsoa hetken aikaa.

Muuten virtaa on yritetty hillitä älyleluilla, koti-TOKOlla, tempuilla, luiden jyrsimisellä, tallilla hengailemalla ja vierailla.


Kirpparihinnoittelija-avustajat

Yksi päivä meillä oli taas suurperheen komiikkaa: yritän varata kirppariaikaa puhelimella, niin sillä välin Nuga oksentaa keppejä sohvalle (Pojilla on nyt joku keppifetissi, jos Nemo aloittaa sen pihalla, niin Nuga napsii samaa tahtia keppejä suuhunsa. Erona vaan se, että Nemo järsii niitä, sylkee pois, Nuga järsii niitä ja nielee) ja Nemo murahtelee muuten vaan muille. Puhelu menee mulla vähän ohi ja kun saan sotkut siivottua ja ruoan tulille, niin Luna ja Nuga alkavat tappelemaan keskenään, kahteen kertaan (tätäkään ei ole tapahtunut koskaan kotona sisätiloissa), jolloin samaan aikaan Nemo käy lipomassa torttutaikina levyjä keittiön pöydältä. Näin meillä. 


Mummun sylissä

Mummusta puheen ollen! Mummu ja veljentyttö Jonna tulevat meille koiravahtiin viideksi päiväksi, kun lennetään miehen kanssa Prahaan kaupunkilomalle! Luettiin, että Praha on koirien kaupunki, koirat saavat tulla kaikkialle, mihin omistajansakin. Harmi, ettei ostettu lentolippuja myös karvaisille :P

Mitkä on teidän parhaat konstit aktiivisten koirien väsyttämiseksi?

P.S. Meinasin kokonaan unohtaa, että päästiin päivän kestävään agilitykoulutukseen Mouhijärvelle Nemon kanssa! ProCaniksen Marko on opettajana ja odotan innolla, sillä häntä on kehuttu kovasti. Jihuu!

2 kommenttia:

 1. Mahtavaa, että pääsette ProCanikselle! Mekin ollaan menossa tutun treenikerralle, saas nähdä, millaista noottia taas saan :-)

  Ja vitsit, kun oon melkein kade tuosta Prahasta :-) Se on mun suosikkikaupunki, jossa olen käynyt vain kerran, mutta olen tykännyt eniten Euroopan kaupungeista. Toivottavasti joskus pääsen toistamiseen. Nauttikaahan lomasta!

  Kelit on tosiaan estäneet pitemmät lenkkeilyt, mutta olen siitä onnellisessa asemassa, että koirat ei siitä ole moksiskaan! Ne nukkuvat sohvannurkassa tai peiton mutkassa sisällä rauhassa, ilman mitään aktiviteettivaatimuksia. Jonkun kerran olen sullonut Kongeihin jotain ja piilotellut nameja pitkin kämppää, mutta eivät nuo tosiaan tunnu ihmeempää puuhaa kaipaavan. Tai sitten tämä on tyyntä myrskyn edellä ;-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin on, mahtavaa päästä elämänsä ekaa kertaa katsastamaan paikka! Hienoa, että tekin pääsette, jälleen :)

   Voi kiitos loman toivotuksista! Ollaan kans molemmat käyty täällä Prahassa, mä likkaporukalla ja Seppo interrailreissullaan, mutta nyt on eka kerta, kun päästiin kahden. Joskus olisi kiva nähdä tämä vielä kesälläkin! Vaikka onhan täällä jo melko keväistä.

   Kuulostaa hyvältä, mulle sopisi kans noin rauhalliset sohvakaverit! Ei kai ne nyt siitä enää innostu, onhan näitä pakkasin riittänyt jo useamman viikon... ;)

   Poista

Jos kommentoimisen kanssa on ongelmia, niin valitse Kommentti nimellä: "Nimetön" ja kirjoita tekstisi perään oma nimesi :)

Kiitos, kun kävit blogissa <3 Kommentti ilahduttaa aina!