2.12.2013

Kummitäti kylässä

Niiiin ihana viikonloppu takana <3 Saatiin Nemon kummitäti kylään, puuhailtiin tyttöjen juttuja ja tietty höpistiin, paljon. Koirat sai osakseen rapsutuksia, vähän hierontaakin, kun kummitäti on käynyt koirahierontakurssin ja joka päivä tehtiin pitkät lenkit. Onnistui koko porukan kesken, kun oli lisäkäsi juoksuiselle Lunalle. Pientä nahinaakin oli pojilla keskenään, sen verran toivottu vieras oli! 


Nemo seuraa hevosen menoa
  

Nuga malttaa olla hetken kaivamatta maalaismakuja

Poikettiin myös koirakahvila Vainussa hypistelemässä vähän sisustusjuttuja ja otettiin leivokset mukaan. Kannatetaan pieniä yrittäjiä. Viikonloppu huipentui tallireissuun porukalla mitä ihanimmassa talvisäässä!

Luna ei tallille lähtenyt, mutta illalla käveltiin kaksin mummulle teelle ja takaisin. Tyttö on mainio kyläluuta, rauhassa nuuskuttele paikat, jonka jälkeen alkaa lunkisti chillailemaan joko sylissä tai jossain muussa pehmeässä paikassa.
  

Täti laukkaa

Joulukuun puolella mennään ja kelit on sen mukaiset! Pysyisipä tämä pieni pakkaslumi jouluun asti. Ensimmäinen vuosi, kun on koirille oma herkkukalenteri, josta saavat maistiaiset vuoro päivinä. Ensimmäisenä oli Nemon vuoro.


Russeli -joulukalenteri


"Joko saa ottaa?"


"Nam, mitä täältä löytyy"

Eikös nyt voi jo toivotella mukavaa joulun odotusta! t. Yksi jouluhöperö

6 kommenttia:

 1. Kuullostaa ihanalle viikonlopulle. :)
  Joulukalenteri onkin oiva ajatus pikkutassuille. Meillä tänä jouluna tehtiin vain isille kalenteri. :)
  Ihanaa joulun odotusta myös sinne koko porukalle!<3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joulukalenterit on kyllä kivoja, mutta jostain kumman syystä ne kuvakalenterit unohtuu avata joka päivä, näin aikuisiällä... Jos olisi suklaasta puhe, niin ehkä sitten muistaisi paremmin ;) Kiitos samoin, joulunodotusta <3

   Poista
 2. Kihelmöivää joulunodotusta! Olipas teillä mukava viikonloppu :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hih, kihelmöivä olikin osuva sana! Samoin teille :)

   Poista
 3. Ihana viikonloppu oli ja tämä täti oli ihan pähkinöinä ihanan Tahdin menosta ja upeasta säästä ja tietenkin parhaasta mahdollisesta seurasta:) kiitos teille kaikille ja Nemolle extra halit kummitädiltä<3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Yhtä täpinöissämme oltiin, lisää tällaisia viikonloppuja <3 Tahdilta terkkuja, tänään käytiin taas poika hoitamassa, ilman satulaa maneesissa :) Nemo lipoo hurjasti kummitätiä kiitokseksi haleista :)

   Poista

Jos kommentoimisen kanssa on ongelmia, niin valitse Kommentti nimellä: "Nimetön" ja kirjoita tekstisi perään oma nimesi :)

Kiitos, kun kävit blogissa <3 Kommentti ilahduttaa aina!