5.12.2013

Arvaat varmaan

Arvaat varmaan jo, mikä tämä on... 


... Uusin Nugan mahasta ylös tullut, tällä kertaa hiuslenkki. Ei ihme, jos on vähän oksennuttanut. Tuntuu, että maha olisi nyt rauhoittunut, mutta onnettoman laiha tuo poika on taas. En saa sitä raakaruoalla lihoamaan, vaikka annan lihaa huomattavasti enemmän (punnitsen ruoat), kun muille koirille ja sekaan öljyä, välillä rasvaakin. Päätin antaa nyt raakaruoan lisäksi 2x0,5dl nappuloita päivässä, mikä luulisi auttavan. Pelkälle nappulalle en haluaisi siirtyä, sillä Nugalta tulee silloin paljon enemmän tavaraa, mikä sitten helposti koituu vaikka olohuoneen matolle ja sitä paitsi Nuga tykkää tietty tuoreesta lihasta enemmän.

Tällä viikolla vasta annoin koirille matolääkkeen, maa on takuulla jäässä. Lumikokkareiden syöminen on nyt tosi hauskaa, varsinkin Nemon mielestä. Muutenkin meno on aika villiä, kun lumesta paljastuu jotenkin paremmin kaikki hyvät hajut ja nuuskuteltavaa riittää.


Sain yksi päivä mukavan sähköpostin, minusta tuli Piskien vuoden kerholainen ja kävinkin eilen lunastamassa lahjakorin! Korissa on herkkua itselle ja koirille sekä lisäksi pieniä leluja ...niin ja yksi tonttukin. Onpas ihanaa hemmottelua juuri tähän pitkän viikonlopun alkuun. Paljon kiitoksia kaikille äänestäjille! Olen aika hämilläni ja otettu, en olisi tällaista ikimaailmassa arvannut :)

Näissä rauhallisissa tunnelmissa toivotan kaikille ihanaa pitkää viikonloppua, nautiskellaan! Onko teillä itsenäisyyspäivä perinteitä?

5 kommenttia:

 1. Olikos se Nuga, joka vetäisi mahaansa ne kynttilätkin silloin joskus? Huh, onneksi tuli ulos tuo lenkki. Huomasitkos, että Luna on muuten suosituin koiran nimi! =)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jep, sama poika :D Toivottavasti syömisvimma loppuu, kun saadaan Nuga lihotettua. Olisipa ihana olla itsekin jollain lihotuskuurilla... ;)

   Huomasin, joku oli mulle fb:iin linkittänyt, ei olisi ihan heti uskonut!

   Poista
 2. Pitäähän koiran testata mikä kaikki kelpaa syötäväksi, tiedä millanen herkku tuo hiuslenkki olisi ollut :D no mutta onneksi ei aiheuttanut sen suurempaa ongelmaa kuitenkaan. Mä annan ihan lampaan tai broilerin rasvaa ruoan joukossa niin ei pääse pojat hoikistumaan (vaikka Taisoni on kyllä silti mun silmään aina ihan ruipelo :D )

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jep jep, kaikkea täytyy maistaa... Eikös sellainen ikä ole lapsillakin, että kaikki laitetaan ekana suuhun :) Lampaan rasvaa olen kans antanut, mutta ei ole auttanut. Toisaalta voi olla, että siellä on ollut nyt kaikkea muutakin epämääräistä mahassa, ollaan menossa lekurille tulevalla viikolla. Vai Taisoni on ruipelo ;) Onko teidän koirilla paljon kiloissa eroa.

   Poista
  2. Toivotaan, että kiloja alkaa tulemaan kun mahan saatte kuntoon, toiset laihduttaa ja toiset sitte lihottaa, että pääsee kesä kuntoon :) Aa, sittehän on vielä Muschin Fat booster, siitä oon kans tykänny, se vaan on 2,5 kg paketti ni voi teillä tosin kestää :P
   Kiloeroa meijän koirilla ei paljoakaan ole, 0,5-2 kg taitaa olla aika tarkka vaihteluväli, mutta Taisoni on Ronia pitempi ja pari senttiä korkeempi ni se tekee heti sen vaikutelman, ettei se sais muka ikinä ruokaa tarpeeks :D

   Poista

Jos kommentoimisen kanssa on ongelmia, niin valitse Kommentti nimellä: "Nimetön" ja kirjoita tekstisi perään oma nimesi :)

Kiitos, kun kävit blogissa <3 Kommentti ilahduttaa aina!