2.3.2013

She's a lady

 
Kuva: Ulla Hellsten
 
Lauantai-iltaa!
 
Miten teidän viikonloppu on sujunut? Täällä aika rauhallisissa merkeissä ja tällä hetkellä on mukava käpertyä viltin alle teemuki kourassa, koirat tietty molemmin puolin lämmikkeinä, sillä ulkona tuiskuttaa vaakasuoraan ihan kiitettävästi.
 
Viikko takaperin otetut studiokuvat saapuivat ja niistä näkee, että aikamoiseksi sählingiksi se sitten meni, kuten parsoneitten kanssa arvata saattaa ;) On siellä joukossa myös muutamia söpöstelykuvia, kuten tämä Lunan kaunis pääkuva.
 
P.S. Tämän kauniin ladyn pentuja on vielä vapailla markkinoilla. Ota yhteyttä Lunan kasvattajaan, jos kaipaat elämääsi rakkautta ja pientä vilskettä! <3

8 kommenttia:

 1. Hyvä kuva Lunasta!
  Lisää odotellessa. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Laitan lisää näytille tulevalla viikolla :)

   Poista
 2. Kaunis Luna <3
  Minä olen parannellut flunssaa ja koirat ovat nukkuneet reissuväsymystään, eli rauhaisaa täälläkin :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Parane pian! Toi on ihan peestä, kun tulee lomalla kipeäksi :/ Onneksi koirat on reissusta väsyneitä, niin ei tarvi puolikuntoisena keksiä aktiviteettiä niille.

   Poista
 3. Ihana kuva Lunasta <3 Eihän kaikissa kuvissa siis oltukaan kieli ulkona :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti! Luna ei juuri läähättänyt, pojat vaan ;)

   Poista
 4. Voi luoja miten oot kaunis Luna <3<3 Taisin ihastua sinuun jo kun olit pieni keränen. Ja sitten sinusta kasvoi tällainen kaunotar. Upea kuva, kerrassaan, johanna on onnistunut myös otamaan Essistä tosi söpön kuvan. Sen on siinä meidän blogin otsikossa. Mutta kyllä tämmöinen on ylivertainen.
  Missä kuvaauja toimii ja mistä löytää yhteystiedot??

  Terkkuja sinne.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitoksia :) Lunalla on tosiaan faneja, onhan se niin omanlainen tyttö ja kauniskin vielä! Essistä kans ihana kuva <3 Noi pääkuvat on hienoja, siinä näkee sen parsonin katseen ja ilmeen selvästi. Tässä linkki kuvaajan kotisivuille: http://www.ullahellsten.fi/Valokuvaaja_Ulla_Hellsten/Tervetuloa.html

   Terkkuja takaisin teille kaikille :)

   Poista

Jos kommentoimisen kanssa on ongelmia, niin valitse Kommentti nimellä: "Nimetön" ja kirjoita tekstisi perään oma nimesi :)

Kiitos, kun kävit blogissa <3 Kommentti ilahduttaa aina!