29.3.2013

Uimamaisterit hallissa


Nuga polskutteli ekaa kertaa uimahallissa Hyvinkäällä. Noviisia uitettiin noutajataluttimessa, ettei koko aika mene uima-altaan ympärillä juoksemiseen. 


Minä osaan jo! Nuga haki myös taidokkaasti narupalloa ja tennispalloa (pakko oli saada oma keltainen, kun tädille sellaista viskottiin..). 


Ulpu-täti noutaa mallikkaasti palloa.


Luna nousee rannalle huilaamaan. 


Leppoisaa pääsiäisen jatkoa, täällä ainakin aika säyseätä menoa eilisen jälkeen ;)

14 kommenttia:

 1. oih..voi kun kivan näköstä. meillä koirat uitetaan veneen perässä kesäisin. illi on kova poika uiskentekemaan ja menee muuten tooooosi kovaa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Koirilla on aina superkivaa ja desipelit sen mukaiset ;) Aikas hyvää treeniä veneen perässä uiminen, hevosten kans tehdään samaa!

   Poista
 2. Uiminen on ihan parasta!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jep, varsinkin Lunan ja mun mielestä :) Onko teillä molemmat koirat vesipetoja?

   Poista
  2. Bono on himouimari. Nasu osaa kyllä uida, mutta ui vain tarpeen tullen. Esimerkiksi, jos sorsia rantavedessä. :D

   Poista
  3. Ihana himouimari. Meilläkin Nemo ui samaan tyyliin, kun Nasu eli jos pitää joku keppi noutaa, niin sitten voi mennä, mutta ei sinne muuten vaan juuri mennä polskuttelemaan ;)

   Poista
 3. Oho, ompas hienoa, että edes jossain päin Suomea on kylpylä jonne hauvatki voi ympäri vuoden viedä polskuttelemaan. Harmi tosin että tietääkseni tuollaisia ei ihan läheltä tätä Pohjoista pitäjää löydy - meijänki vesipetoparsoni ois moisessa varmasti ihan fiiliksissä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mukavaa, kun koirat pääsee talvellakin polskuttelemaan. Olen ymmärtänyt, että Oulussakin olisi koirien uimala..

   Poista
 4. Tarkoitus oli Maraakin viedä Hyvinkäälle tänä talvena, mutta taitaa tuo kesä tulla kuitenkin nopeammin kuin me keritään uimahallille :-) Ens talvena on kyllä pakko kokeilla tuota halliuintiakin, semmoinen vesipeto tuo herra on!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kannattaa mennä! Se on niiin kivaa ja ystävällinen henkilökunta :) Suht edullistakin, kun porukalla menee, vaikka tuleehan siinä ne bensakulut.

   Poista
 5. Me ollaan niin monen monta kertaa oltu menossa, ja sitten se on vaan jäänyt...Saako tuolta uimalasta muuten lainat/vuokrata noita liivejä, kun meillä on vain yksi liivi kotona ja loput mökillä?

  Meidän koirat on kaikki ihan hirveitä vesipetoja, etunenässä kuitenkin Mimi joka rakastaa uida ja pläträtä vedessä. Oletteko olleet monta kertaa tuolla?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Suosittelen ja kuulemma Helsingissä on kans koirien uimahalli. Tuolta saa liivit lainaan :) Ollaan oltu kerta vuoteen eli tämä taisi olla neljäs kerta ja aina yhtä hauskaa! Menkää ihmeessä :)

   Poista
 6. voi hitsi miten mukavan näköistä. Oi tänne pitäis Essi ja Onni viedä. Olen kuullut , että tässä ihan Turunkin liepeellä pitäis olla tämmönen halli. Täytyy tutkia missä ja miten sinne pääsee. Onni rakastaa uimista. essikin viihtyy vedessä vaikka onkin Onnia arempi.
  Ihanaa, ei allergisenkaan koiran tarvii pelätä mitään leviä tms. Puhdas vesi ja varmasti hauskaa puuhaa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ahaa, Turussakin on koirien uimahalli, kivaa! Sepäs se, hallissa on puhdasta vettä. Ilman muuta suosittelen käyntiä polskuttelemassa :)

   Poista

Jos kommentoimisen kanssa on ongelmia, niin valitse Kommentti nimellä: "Nimetön" ja kirjoita tekstisi perään oma nimesi :)

Kiitos, kun kävit blogissa <3 Kommentti ilahduttaa aina!