19.3.2013

Jedimestari

Meillä oli tänään hyvät treenit! 

Ekaksi Nemo sai Agiwars-episten jedimestari 2. pokaalin eli sijoittui YLÖKK:n epävirallisten agikisojen mediluokan kakkoseksi. Osakilpailuja oli neljä, joista vaan kahteen ensimmäiseen päästiin osallistumaan. Ekassa tuli nappisuoritus, tokassa hylätty, mutta tässä luokassa oli niin vähän osallistujia, että riitti palkinnoille. Nemo nuuskutteli pokaalin ihan fiiliksissä kotona (saattoi muutaman loikankin siinä ottaa.. saikkulainen, hups..).Luna treenasi kurssikaverini Jannen kanssa. Tyttö oli tapansa mukaan suurilla kierroksilla halliin tullessa, mutta alkoi hyvin pian keskittymään puomin alastulokontaktiin kahdella namialustalla. Lopulta meni puomia myös ilman hihnaa ja pysähtyi kontaktille ihan oikea oppisesti! Sitten alkoi varsinainen liito ja ottivat epävirallisten kisaavien radasta ensimmäistä 7 estettä. Luna oli elementissään hypyillä ja putkilla, luki haastavampia kuvioita/ohjausta jo suht hyvin. Palautuslenkillä koira oli yhtä hymyä :)

Nugan kanssa tehtiin samoja juttuja, kun Lunakin. Seitsemän estettä lähti sujumaan, vaikka pitkät estevälit oli hankalia, kun Nuga tuli jalkoihin ja itse ei voinut kauheasti edistää tai poika pyyhälsi hypyistä ohi. Nuga on muuten siirtynyt isojen poikien kaulapantaan eli perinyt isälleen pieneksi jääneen puolikiristävän pannan. Hyvin on siinä pysynyt, eikä karkailusta ole ollut tietoa. Nugasta puheen ollen, poika vetäisi taas yksi kaunis työpäivä vanilijatuikun huiviinsa ja ei muuta kun tankoparsaostoksille...Treeni intoa! Piakkoin alkaa taas haku kesän agilityryhmiin. Ainakin Pirkkalan Piskien sivuille on tulossa tietoa kesän kursseista huhtikuun alkupuolella. Olkaa tarkkana ;)

4 kommenttia:

 1. Paljon onnea Nemolle ja ohjaajalle!
  Kannattaisko teitin kynttilät nostaa katonrajaan? ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti, joskus voi yhdelläkin onnistuneella suorituksella pärjätä :D Nimim. Kerran virallisissa kisoissa ykköspalkinnon pokannut about 40 virhepisteellä ;D

   No juu, nyt on eliminoitu viimeisetkin kynttilät, johon tuo herkkusuu saattaisi ylttää...

   Poista
 2. Onnittelut Agiwars-pystistä :-D Oli kyllä harvinaisen komiat pokaalit noissa epiksissä!

  Jestas sitä Nugaa, kun tuikut noin maistuu!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos ja kumarrus! Jep, komeita pokaaleja ja tuntuu, että ne on aina YLÖKK:lla ihan omaa luokkaansa :)

   Sanos muuta ja hamuaa niitä näköjään nyt jo korkeammaltakin huiviinsa...

   Poista

Jos kommentoimisen kanssa on ongelmia, niin valitse Kommentti nimellä: "Nimetön" ja kirjoita tekstisi perään oma nimesi :)

Kiitos, kun kävit blogissa <3 Kommentti ilahduttaa aina!