11.3.2013

Nallen kanssa

Käytiin tosiaan muutama viikko takaperin studiokuvissa Vantaalla koirien kanssa. Sessio oli vauhdikas ja varsinkin pojista tuli aika paljon vaan niitä hönkötyskuvia, kun kielet roikkuu pihalla ja katse harhailee mihin sattuu. Nugan kanssa oli eniten vaikeuksia, kun riehuminen oli etusijalla ;) Näissä kuvissa on kuitenkin pysynyt suht paikallaan:


Kuva: Ulla Hellsten

Nugan ja Nemon välit ovat jotenkin lämmenneet. Ehkä Nemo on näyttänyt kaapin paikan ja Nugan pahin murrosikä on taittumassa, sillä ovat jo muutaman viikon ajan ihan leikkineet kaksistaan! Sellaista varovaistahan se on, mutta mitään murinaa ei ole kuulunut ja sohvallakin pötkötellään sulassa sovussa. Keittiössä saattaavat istuskella välillä peppu peppua vasten :)


Kuva: Ulla Hellsten

Nuga on kyllä hellyyttävä kaveri, varsinkin kun on kotona kaikessa rauhassa, niin tulee ihan kylkeen kiinni varovasti. Ja aamuisin innokkaasta ja samalla hellästä pusuttelusta, ei tahtoisi tulla loppua. Silmälaseja saa olla yhtenään pesemässä ;) Harmi, ettei näihin kuviin välittynyt se hellyyttävä katse, millä sulattaa ainakin mun sydämen sekunnissa <3 Tässä 'nallen kanssa' kuvassa on pientä pilkahdusta siitä katseesta.

12 kommenttia:

 1. ♥ hän on itse sulous!!!♥

  VastaaPoista
 2. Hienoja kuvia teillä sieltä studiosta! Kyllä ne ammattitarvikkeet ja -ihmiset tekee kuvista näyttävän näköisiä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos vaan :) Totta, ammattilaisen työnjälki näissä näkyy.

   Poista
 3. Hyvin se ainakin malttaa olla nallea tappamatta :D Se on aina oma hommansa saada nää vilkkaat ja hassut kaverit malttamaan, varsinkin muualla kuin kotona. Mutta hienoja kuvia, ehkä mäkin joskus saan roudattua meidän hurtat oikein ammattikuvaajalle. Olisi kiva saada vaikka mustavalkoiset lähikuvat molemmista seinälle <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä sitä nallea myös retuutettiin ja tälle kuvausassistentille tuli vähintään yhtä kuuma, kun kuvattaville :D Suosittelen silti studiokuvia! Mustavalkoisia ajattelin ehkäpä itsekin teetättää.

   Poista
 4. Ja hienot kuvat senkun jatkuu. Näähän on kaikki, joita täne blogiin oot laittanu, tosi hyviä otoksia. Ei näistä uskois, että kuvien otossa on ollu jotain ongelmia. Tosin uskon kyllä ihan varmasti senkin, että niitä ei oo saatu otettua ihan hetkessä. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hienoa, että kuvista ei välity se kauhea kaahailumeininki! ;) Jep, oman aikansa otti, että kaikki kolme saatiin ikuistettua monen eri rekvisiitan kanssa.

   Poista
 5. Noi suklaasilmät kyl hellyyttäs jäänkin. Niinkuin Lunakin olemuksellaan ja silmillään. Ihan sairaan ihania kuvia. Tekisi niin mieli kuvauttaa Essi. No Tytär on käynyt valokuvauslinjan, että ehkä pääsiäisenä pitää anella josko suostuis ottaan vaikka koko koplasta kuvia, yhteisiä ja yksittäisiä. Se vaan ettei oo studiota.

  Terkkuja sinne.
  PS. Pentujen kuvia en uskalla katella, kun ne kumminkin on nyt just sulosimmillaan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hih :) Lunalla ja Nugalla on molemmilla sellaiset mantelimuotoiset silmät, Nemolla ihan tavis nappisilmät. Toihan olis huippua, jos tytär ottaisi edustuskuvia kaikista koiruuksista ja sitten teettäis jonkun lempparikuvan seinälle, vaikka jokaisesta erikseen tai ainakin Essistä :)

   Näin tänään Lunan pentuja ja ne ON ihan vastustamattomia juuri nyt ;)

   Poista
 6. On kyllä söpöjä kuvia :)

  VastaaPoista

Jos kommentoimisen kanssa on ongelmia, niin valitse Kommentti nimellä: "Nimetön" ja kirjoita tekstisi perään oma nimesi :)

Kiitos, kun kävit blogissa <3 Kommentti ilahduttaa aina!