1.11.2012

Puistossa nuuskuteltiin

Ensin koirapuistossa vaan nuuskuteltiin...


Ja nuuskuteltiin...


Sitten löytyi keppi ja riemu repesi!


Nugan suosikkeja on kepit, Lunalla pallot ja Nemolla juomapullot. Mitään ihmeellisiä hilavitkuttimia ei välttämättä tarvita, vaikka onhan se mukava ne vingut ja pehmot teurastaa :D



 Voisiko tää kuvaaminen jo loppua, onko ihan pakko.


Meidän lenkkimaisemia.


Luna astutettiin viime viikolla ja kasvattaja sanoi, että oli hänen kasvatushistoriansa helpoin reissu, muutama minuutti ja homma oli valmis :) Viiden viikon päästä pitäisi tietää, onko reissu kantanut hedelmää. Laskettuaika olisi sitten joulun tienoilla <3

Juoksut alkaa olemaan loppusuoralla, mutta hieman koville se otti Nemon ja meidän ihmisten mielestä. Luna tarjosi itseään viiden päivän ajan ja Nemohan vinkui, vaikka olivat eri huoneissa ja kerroksissa. Pari vuorokautta oli Nemo sitten mummulassa hellässä hoidossa (taas oli viety yhtenään happihyppelylle ja veljentytön kanssa olivat kokeilleet lumiagilityä), jotta saatiin nukkuakin ;) Nuga hassunen ei ollut tärppipäivinä enää moksiskaan, vaikka ekoina päivinä kovasti piippasi äitinsä perään. 


Tän viikon agiharkoissa olikin vaan yhden muun talouden russelit, joten päästiin höntsäilemään ihan antaumuksella. Nuga pääsi myös kehiin ja meni hienosti jo pientä rataa hyppy-putki-hyppy-putki! Nemon kanssa pidettiin hauskaa, kun kontaktit ja kepit sujuivat heti eka yrittämällä ja taas Nemo tarjosi kontakteja mulle, kun sitä jokunen viikko takaperin hiottiin tosissamme. Tällä kertaa pystyin juoksemaan puomin alastulon ohi täysillä ja poika jäi hienosti odottamaan namejaan!


Reipasta viikonloppua, me lähdetään pienelle hotellilomalla metsän keskelle ja koirista ei veloiteta erikseen huoneessa! ...Tiesiköhän ne montako koiraa meillä on... :D

13 kommenttia:

  1. Ompas teilläpäin vielä ollut paljon lehtiä puissa. Meillä on puut ollu kaljuna jo pitkän aikaa. Täällä on käyny koko syksyn semmoinen tuuli, että ei tarvinnu paljon ruskasta nauttia kun lehdet hukku niin äkkiä.
    Mukavaa lomailua!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jep, täällä on vielä lehtiä puissa ja oli aika erikoisen näköistä yhdistettynä lumeen (nyt ei ole enää sitä luna). Kiitos, olipas mukavaa, kun hotellin ympäristössä oli ihan mahtavat ulkoilumahdollisuudet!

      Poista
  2. Huippukuvia. Etenkin tuo toinen Nugasta ja kepistä + silmät kiinni -kuva. Hyvin oot saanu näpättyä oikeaan aikaan.

    Kävystäkin saa PALJON iloa aikaiseksi. Sen kanssa on kiva hepuloida. Siis koirat hepuloi kävyn kanssa, en minä. :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Sporttiasetuksella on kuvat otettu, niin kyllä sinne aina joku ok-kuvakin osuu ;) No juu, noi kävyt on kans aika monelle (koiralle) mieleisiä :D Aika hassua, että meillä eivät ole niiden kanssa kirmanneet... Muuten, kun sekoavat melkein mistä vaan ;D

      Poista
  3. Ihanat vauhtipojat ♥ Jännittävää pennunodotusaikaa! Lunalla on selvästi tuo vauvantekohomma hallussa ;-P

    Mukavaa hotelliviikonloppua teillekin! Ihanaa, että koiratkin pääsevät mukaan :-) En ole ihan varma, onnistuisiko meidän poppoolla hotellilomailu :-)

    Teuvolle ja Ossille: meilläkin on vielä lehtiä puissa! Meidän pihassa sireenistä ja terijoensalavasta (jota inhoan...) ei lehdet meinaa lähteä millään. Onneksi vielä lumi suli, niin sain yhden erän haravoitua. Lisää kuitenkin vielä odotettavissa.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Harmitti vaan, kun ei ollut pitkää putkea mukana, eikä aurinko ollut vielä noussut. Kiitos, kyllä tässä jo vähän jännittää, että kaikki menis hyvin! Luna tosiaan tuntuu klaaraavan noi hommat ihan luonnostaan :)

      Loma sujui mukavasti, vaikka ekana yönä oli pientä päivystystä ovella :D Kyyyllä se teilläkin onnistuisi, boksit vaan tarvittaessa mukaan.

      Poista
  4. Minäkin tahtoisin koiran jolle voisi heitellä keppejä ja lumipalloja..meillä kun ei voi sattuneesta syystä :/ eikä isäntä anna ottaa mitään sohvakoiraa meille :/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No höh :/ Miten olis tollainen kompromissi eli parson, metsään ja sohvalle. Lunaa on meiltä kysytty metsällekin lainaan, sen verran on taipumusta osoittanut keinoluolalla :)

      Poista
  5. Ihana tuo "voisko kuvaaminen jo loppua" kuva, on niin samanlaiset ilmeet :D ja voi että oli mukavannäköstä koirapuistossa, eilen illalla ku käytiin siellä ni se oli pelkkää kurapeltoa :/ Paljon onnea odotukseen :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ajattelin, että saisin yhden lähikuvan pojista puistosta, mutta ei ne sitten olletkaan innoissaan ajatuksesta :D Joo, kaikki lumi suli jo pois.. Kiitos, sitä tarvitaan!

      Poista
  6. Oij, pennuntuoksua <3 Parasta! Malttia odotukseen :)
    Meilläkin nuuskuteltiin kovasti kun lunta tuli, Lola hullaantui täysin ja kulki vaan nenä maassa :D Voisi tulla jo lunta pysyväksi niin loppuisi ainainen kuratassujen pesu!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Aivan, täytyy vaan malttaa odottaa <3 Hih, voin kuvitella pienen nuuskunenän! Samaa mieltä, mielummin lunta, kun märkää ja pimeää.

      Poista

Jos kommentoimisen kanssa on ongelmia, niin valitse Kommentti nimellä: "Nimetön" ja kirjoita tekstisi perään oma nimesi :)

Kiitos, kun kävit blogissa <3 Kommentti ilahduttaa aina!