14.11.2012

Pinkkiä kylppärissä

Täällä on iskenyt todellinen sisustusbuumi ja hyvänä päämääränä on ihanaisen ystävän viikonloppuvierailu parin viikon päästä! Vierashuoneen tuunaus on edennyt aimo harppauksen, enää puuttuu taulut seiniltä, jonka jälkeen pääsen ottamaan kuvia. Tarvisi varmaan tarkistaa, mistä kaikesta muusta olen luvannut ottaa sitten joskus kuvia ja esitellä täällä blogissa... :P

 
 
Pientä tuunausta tein myös yläkerran kodinhoitohuoneessa (mitä järkeä muuten rakentaa kodinhoitohuone yläkertaan..? Täytyy kantaa aina kuraiset koirat ylös pesulle ja saunastakaan ei pääse pihalle vilpoilemaan. Tämä on ainoita negatiivisia asioita, mitä mietin tätä kotia ostaessa. Mutta välittäjäkin sen sanoi, että kaikkea ei voi saada, jostain pitää tinkiä.).

 
 
 
Ylhäällä kylppärissä värimaailma on pinkki-harmaa, kun alakerran vessassa on turkoosi-valkoinen.
 
Ruusukynttilä - Ikea
Tuikkukipot - kirpparilta
Tuoksuruusut - Jysk
Vanilijatuikut - Ikea
 
 
 
Tuoksuruusuja kynttiläkipoissa <3
 
 
 
 Peili laitettiin itse, sillä sitä ei kuulunut ollenkaan kodinhoitohuoneen varustukseen.
 
Peili - Prisma
Enkelikoriste - Marjamäen Pajutila
 
 
Pumpulia purkissa...
 
Lasipurkki - Ikea
 
 
 
 Ylhäällä pienet Bath-kyltit ja alhaalla vastaavat Towel-kyltit.
 
Bath-kyltti - Villa Rosmarin
Pyyhkeet - Hemtex
 
Mitä värejä teidän kylppäreistä löytyy tällä hetkellä?
 
 
 

8 kommenttia:

 1. Minäkin aikanaan laitoin pinkkiä ja yritin tehdä meidän kylppäristä kivempaa, mutta olen jo luovuttanut. Se on nimittäin niin mitättömän pieni, että kunhan pakolliset toiminnot mahtuu niin sillä hyvä (= Ja hei kiva blogi! Lukijaksi jäin!! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Harmi, kun kylppäri on niin pikkuruinen! Meilläkin laskutilaa saisi olla enemmän. Kiitos, kun liityit lukijaksi:)

   Poista
 2. Pirtsakka toi pinkki :) Siis mitä matskua noi tuoksuruusut on?

  Mää en viitti meidän kylppäristä ees puhua julkisesti...:P :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ruusut on jotain saippuantyylistä.. Paketissa luki konfetti ja nyt kun katsoin Wikipediasta, niin taitaa olla sittenkin muovia! Teillä on ilmeisesti värien kirjoa..? Meillä oli kans edellisessä punainen-kellertävä-vihreä.. 70-luvun tyyliin ;)

   Poista
 3. Onpas raikkaan näköistä tuo pinkki! Ihana piristysväri.
  Meillä alakerrassa musta-valkoista ja ylhäällä sinivalkoista. Sininen ei ole ollenkaan minun väri, se on edellisen asukkaan jäljiltä, mutta kun on ihan siisti, niin ei raaski tehdä remppaa vain värin takia.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti! Mies ei tykkää isolla alueella hempeistä väreistä, mutta noin kylppäriin se sujahti ihan huomaamatta ;) Oih, musta-valkoinen on varmasti tyylikäs! Mulla sama homma, että sininen ei ole lemppari, mutta sitä käytetään kyllä paljon kosteissa tiloissa!

   Poista
 4. Hmm, mukavaa odotettavaa viikonloppua ajatellen:) Täältä blogista näkee aina pikku kurkkauksia teidän sisustusjutuista, kohta sitten ihan livenä. Can´t wait!
  Meillä ne siniset laatat määrittävät pitkälti sen, mitä värejä meillä kylppärissä on: eli puuta, sinistä, valkoista, tummanharmaata, beigeä. Näitä yhdistellen. Kylppäriremonttia odotellessa, sitten joskus:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No niin, kun ajattelin, että mukavampi yöpyä, kun on vierassänky ja oma huone, jonka oven saa kiinni, eikä koirat pääsee pomppimaan lakanoissa ;D Kuulostaa hyvältä ja olenhan teidän kylppärin nähnytkin! :)Puu tuo jotenkin kodikkaan tunnelman juuri kylppäriin <3

   Poista

Jos kommentoimisen kanssa on ongelmia, niin valitse Kommentti nimellä: "Nimetön" ja kirjoita tekstisi perään oma nimesi :)

Kiitos, kun kävit blogissa <3 Kommentti ilahduttaa aina!