27.11.2012

Viikon hyvä teko


Tästä se lähti...
 
 
 ...nämä olivat ensimmäiset vauvan tumput, mitkä kudoin Viipurin lasten joulukeräykseen jo kesällä!
 
Sen jälkeen tuli väkästeltyä lisää tumppuja, pipoja ja neulepantoja. Idean takana oli äitini, joka innostui kymmenien vuosien jälkeen kutomaan ja mua ei tarvinnut kauaa houkutella mukaan! Myös mummu teki tuossa tuokiossa suloiset saman sarjan vauvan tumput ja sukat, vaikka kuvitteli, ettei pysty enää käsillään tekemään niin tarkkuutta vaativaa työtä. Mummuhan mut opetti pienenä ensin virkkaamaan ja myöhemmin kutomaan, ei voi muuta kun ihailla hänen kädentaitojaan <3 Jälki on todella tarkkaa, joten tiedän, mistä olen pikkutarkkuuteni perinyt ;)
 
 
 Paketteihin toivottiin myös pesuaineita, karkkia ja leluja, mistä on pulaa Viipurissa. Sujautinkin valmiisiin paperipusseihin pikkuisia shampoopurkkeja, palasaippuoita, karkkia yms, mitä kotoa löytyi ylimääräisenä.
 
 
Viipurin koiria ei unohdettu tänäkään vuonna! Kokosin paperipussiin pyyhkeitä, puruluita, rouhetikkuja, pantoja, hihnoja ja ylimääräisiä leluja, mitkä omat karvakuonot rikkovat alta nanosekunnin, mutta joista jollekin hellävaraisemmalle on iloa pidempään :)
 
 
 Ihanaa joulunodotusta kaikille pikkuisille <3
 
Onko teillä ollut tapana osallistua keräyksiin näin joulunalla ja jos niin millaisiin? Kenties joulupataan kolikoita tai vaatteita? 
 

6 kommenttia:

 1. Aivan upea väriyhdistelmä tumpuis eli vanttuis :) Tuollaiset omille lapsenlapsillekkki haluaisin jos niitä ikinä näen. Ite ostelen sosiaalikuusen alle tuntemattomille lapsille lahjoja..niitä on jo 4-6 kpl..vaikka omiakin on 7 ja kummimukuloita 5. Rahat on ihan finaalissa tälläi saikulla mutta..juhannuksesta kun alkaa...
  blogissani arvonta meneillään :))

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, tuo väriyhdistelmä käy sekä tytölle, että pojalle. Oih, hyvään tarkoitukseen menee lahjat, mahtavaa! Ja tuo on kyllä hyvä, kun ajoissa aloittaa hankkimisen, niin kaikki kulut ei napsahda samalle kuulle. Käynpäs kurkkaamassa ;)

   Poista
 2. Olette te vaan lahjakkaita! Nostan hattua! Haluaisin itsekin tehdä koirien eteen hyväntekeväisyyttä, mutta en ole saanut selvitettyä, miten onnistuisi. Taidan osallistua ensi vuonna Viipurin hyväntekeväisyyteen. Multa ei kyllä tuo neulominen onnistu, mutta leluja, puruluita yms koirille löytyy varmasti:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos ja kumarrus :) Sama mulla, etten ole aikaisemmin tiennyt, kuinka noihin voisi osallistua. Nyt on kyllä facebookissakin keräyksiä koirille ja kaveri kertoi, että Turussa vie ihan suoraan eläinsuojeluyhdistykselle tms. Tuleehan siitä hyvä mieli!

   Poista

Jos kommentoimisen kanssa on ongelmia, niin valitse Kommentti nimellä: "Nimetön" ja kirjoita tekstisi perään oma nimesi :)

Kiitos, kun kävit blogissa <3 Kommentti ilahduttaa aina!