2.11.2012

Sydän on valmis

Ensimmäinen sydän on valmis. Pulleaan sydämeen virkataan kaksi sydän puoliskoa, jotka sitten kiinnitetään reunoista yhteen ja sisälle laitetaan pumpulia. Ohjeesta poiketen virkkasin lisäksi pienen ripustuskoukun, vaikka veikeät sydämet soveltuvat ihan pöytäkoristeeksikin. Ajattelin näpertää näitä useamman, vaikka pukinkonttiin asti! Sydän tosin on työläämpi tehdä mitä ajattelin. Kuvittelin, että näitä väkästelee viisi illassa, mutta en saanut kun yhden valmiiksi. Seuraavan kokeilen virkata neulelangasta, mikä on varmasti helpompi käsiteltävä, kun tämä paksu helposti säikeille menevä ja pörröttyvä villalanka. 


Sydän on valmis myös viikonloppuun! Ohjelmassa opiskelua (ei töihin liittyvää, vaan harrastuksiin) ja pikkuhotellissa chillailua koko perheen kesken <3 Fiilistelen jo sitä aamupalapöytää, saunomista ja uimista sekä hotellihuoneessa lueskelua ja herkuttelua :)


Sydämellistä viikonloppua ihan jokaiselle! <3

4 kommenttia:

 1. Sydän pehmyt lämpöinen :)

  VastaaPoista
 2. Noi on niin ihania! Itte en oo vielä uskaltautunu kokeileen :P

  Asiasta kymmenenteen, vastasin viimein viime viikonloppuna siihen sun heittämään haasteeseen...että en ny iha luuseri oo haasteiden sun muitte kans :P :D

  Hauskaa viikonloppua :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kannattaa kokeilla :) Jaahas, täytyykin käydä kurkkaamassa blogissasi :) Mukavaa sunnuntai iltaa!

   Poista

Jos kommentoimisen kanssa on ongelmia, niin valitse Kommentti nimellä: "Nimetön" ja kirjoita tekstisi perään oma nimesi :)

Kiitos, kun kävit blogissa <3 Kommentti ilahduttaa aina!