30.9.2012

Kaksipäiväiset synttärit

Kuten mulla, niin Nugallakin oli kaksipäiväiset synttärit :) Tänään käytiin Mustissa ja Mirrissä ostoksilla, missä poika sai valita itselleen lahjaksi mieleisen lelun. Kumikanahan sieltä lähti vauhdilla mukaan. En ole aikaisemmin niitä meille ostanut, kun olen ajatellut, että menevät heti rikki, mutta kyllä se vielä on ehjä, vaikka Nuga sai kanan kanssa touhuta pihassa aikansa. Siitä on hauskaa videokuvamateriaaliakin, jahka saa ladattua koneelle. Nuga oli myös kaupunkikierroksella mukana ja kävi lenkin Hämeenkadun vilinässä ihmettelemässä.

Ai niin, vähän nauratti eläinkaupassa, kun Nuga korotti ääntään muille karvaisille shoppailijoille, mutta sitten yksi valkoinen ja pehmeä oli mieluisa, mitä Nuga nuuskutteli ensin ihan varovasti, kunnes varmaan tajusi, että on vaan omankokoinen pehmolelu :D



Mieleinen lahja

Sain itse synttärilahjaksi Mustin ja Mirrin -lahjakortin, joka tuli käytettyä sellaisiin juttuihin, mitä on miettinyt hankkivansa, mutta ei ole kuitenkaan raaskinut. Nyt meillä on juoksuvyö ja kuonopanta (paketissa lukee no-stress-walking!) ja lisäksi kortilla sai vielä possukorvia ja nameja. Tulipas tehokkaasti käytettyä.

Olen tuota kuonopannan hankintaa aina vaan lykännyt, kun se näyttää jotenkin hirvittävältä. Tulee sellainen olo, että vastassa on pureva koira tms. Pitkään luulinkin niin, kunnes selvisi, mihin tarkoitukseen niitä käytetään ;) Katsotaan, jos tuon neidin kanssa ulkoilusta tulisi mieluisampaa.


Odottaa kauniisti lupaa kakulle

Onko kenelläkään muulla lenkki-motivaatio-ongelmia näin pimeän ja märän ajan kynnyksellä? Mua ei useinkaan huvita lähteä töiden jälkeen väsyneenä ja nälkäisenä pihalle talsimaan riehuvien koirien kanssa... Tällä viikolla oli onneksi vaan yksi päivä, kun meni hermot, muina päivinä olikin parempaa keliä ja kummasti auttaa tuo uusi puhelin, jolla voi kuunnella samaan aikaan musiikkia! Sen voimalla ollaankin tehty parina päivänä pitkät lenkit kahdessa porukassa. Lisäksi mietiskelin, että voisin yrittää aamuisin tehdä ne pidemmät lenkit, kun koirien mielentila on tasaisempi ja itselläkin energiaa enemmän, kun töiden jälkeen. Ainut MUTTA siinä on se, että herätys olisi siinä tapauksessa jossain 05 korvilla... 


Kaikille omat

Lunan juoksuja odotellaan kuumeisesti, mutta ei vaan näy, vaikka merkkejä kyllä on ilmassa, joten jos tässä lähipäivinä... Tyttö onkin päässyt jo viikon verran makkariin yöksi, ettei pojat suotta liikaa lähentele ;) Miten se onkin, että koiran kanssa nukkuu sikeämmin..? Luna varsinkin on mukava petikaveri, kun tulee ihan kylkeen lämmittämään, eikä hämäänny, vaikka vaihtaisi asentoa. Muutenkin nukkuu yönsä rauhassa paikallaan, toisin kun vaikka Nemo, jolle tulee kuuma ja lähtee välillä lattialle rapistelemaan.


Syöty!

Viikon päästä onkin sitten erikoisnäyttely, jota odotellaan tottakai innokkaasti! Pääsee tuttujen kanssa höpöttelemään, kaikenlaisia karvaisia rapsuttelemaan ja mahdollisesti tekemään vähän lisää edullisia ostoksia ;) Tuo parsonlehtikin ilmestyi tällä viikolla postissa, jihaa!


Väsynyt sankari ja lähes yhtä suloinen, kun vuosi takaperin pienen pienenä nyyttinä <3

14 kommenttia:

  1. No jopas onkin ollut yhtä juhlaa teillä!
    Mä kun olin ollut kaksi pitkää vuoroa töissä, niin metsään teki niin paljon mieli, että puin sadevaatteet sekä itselleni, että Upille ja tarvoin parin tunnin lenkin. Yhtään ei mua sade haitannut (eikä harmaus), mut alkumatkasta Ulppis veti viiden metrin välein liinat kiinni, kunnes tajusi, et nyt tosiaankin mennään ja kulki sitten kiltisti mukana :) Jotenkin olen niin ulkoilmaa rakastava, että voin pahoin, ellen pääse ulos. Ja jos sadetta vaan kestää ja kestää, niin ulkoilen sitten sateessa.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oot todellinen ulkoilmaihminen, kun koirakin vetää liinoja kiinni sun lenkki innostuksessa :D Mua ei myöskään se sade niin haittaa, mutta olen vaan niin poikki töiden jälkeen tähän pimeään aikaan, eikä huvita mennä riehuvien koirien kanssa. Asia on sitten eri, jos voi kävellä niin, että koirat on vapaana!

      Poista
  2. Ihana tuo viimeinen kuva. Mä kanssa viihdyn ulkona, kun sataa. Sadevaatteet vain päälle ja menoks. =)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ne on niin ihania, kun ne nukkuu<3 Muakaan ei sade haittaa, ellei ihan vaakatasossa tule, nimimerkillä äsken tallilla sateessa 4h ja niin rentoutunut fiilis<3

      Poista
  3. Kivoja juhlakuvia :-) Miten kuulostaa Lunan ja Nemon nukkumatyylit ihan meidän Mimmiltä ja Martilta! Mimmi nukkuu yleensä samassa asennossa koko yön rauhallisesti. Mutta kun Mara tuli taloon, öistä tuli paljon levottomampia: jätkä ramppaa peiton alle - peiton päälle - peiton alle... Ilmankos Mimmi on kerännyt kimpsunsa ja nukkuu yöt nykyään lattiapetissä/häkissä :-D Päikkärit nukutaan sit saman peiton alla koko sakki ♥

    Motivaatio-ongelmia sadekelilenkkeilyyn on meilläkin. Minä ehkä liikkuisinkin, kun on hyvät varusteet, mutta molemmat koirat inhoavat sadetta ja märkää...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hahhaa, teillä siis samanlaista temuamista sängyssä ;) Onneksi Mimmillä on toinenkin peti, ettei tarvi ihan vaan lattialla nukkua, kerta sänkyyn on tottunut.

      Tulipas tuosta mun kysymyksestä nyt sadepainoitteiset vastaukset :D Pointti ei ollut siinä, vaan siinä, että väsyttääkö ketään muuta tää pimeys ja riehuuko toisten koirat.. :D :D Ja kuinka ihmiset noin niin kun ylipäätään jaksaa tehdä jotain töiden jälkeen...

      Poista
    2. Joo, mua vähän harmittaa, että Mara on vallannut sängyn, onhan Mimmi sentään esikoinen ♥ Jännää sikäli, että päikkäreillä ei tosiaan ole mitään ongelmaa köllötellä porukalla. Ehkä Mimmiä vaan tosiaan ärsyttää se Maran ramppaus :-D Petejä meillä tosiaan riittää ja häkistäkin on tullut mukava rauhan paikka Mimmille.

      No joo, kyllähän mua vähän kaamosväsymys vaivaa, tosin se pahin aika on vasta tulossa... Kuulaina syyspäivinä jaksaisi lenkkeillä vaikka kuinka, mutta sateeseen on ankeaa lähteä varsinkin, kun noita saa kiskoa melkein latana perässä, että tekisivät edes pissansa sateella.

      Poista
    3. Toi on kyllä totta, että olisi varmasti mukavampi nukkua sen rauhallisemman kanssa yönsä. Ja tosiaan hassua, että päikkärit sujuu, mutta tosiaan, ei sitä (Mimmi) jaksa kokonaisia öitä heräillä jatkuvasti yhden ramppaajan takia ;D Häkit on meilläkin suosittuja nukkumapaikkoja, etenkin Nemolle.

      Ou-nou, pahin aika on vasta tulossa... Ei vaiskaan, mua tökkii yleensä enemmän nää syksyn ekat viileät ja helpottaa sitten, kun tulee pakkasta. Monilla muilla se on just toisin päin, mutta kosteus menee jotenkin luihin ja ytimiin, mutta pakkaseen riittää enemmän vaatetta päälle :)

      Poista
  4. Onnee Nugalle vielä näin jälkikäteenkin ;-) Äkkiä se on vuosi vierähtänyt......niinpä, ja tänään meidän pikku vaavimme MAisa aloitti ekat juoksunsa...nyt meillä ei sitte enää oo vaavia, vaan teini. Mun mielestä ihan äskön Maisa oli vielä semmoinen ihan pieni mittarimato...

    Meillä ei oikeastaan ole motivaatio-ongelmia ulkoilla säälä kuin säällä...mä olen niiiiiiin ulkoilmaihminen kuin olla ja voi, että jos voisin, niin asuisin varmaan taivasalla, tai jossain teltassa. Me ollaan ulkona niin paljon kuin vain kyetään, nyt viikonloppuna olen ukoillut kumpanakin päivänä noin viisi tuntia koirien kanssa...tänääm tehtiin neljän tunnin mehtälenkki. Mä alan voida huonosti ellen pääse ulos, ihan sama sataa tai paistaa. Tottakai aurinko on ihanampaa kuin sade, mutta jos sataa, niin siinäkin on hyvä puolensa; saa olla ihan rauhassa ulkoilemassa, ja pitää koiriaan vapaina kun ei ole niitä vastaantulijoita! Kesäisin on ihanaa, kun asutaan siellä mökillä Ahvenanmaalla se reilu pari kuukautta, ja siellähän me ollaan käytännössä katsoen ulkona koko ajan paitsi öisin :-)

    Erkkarissa sitten nähdään!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos onnitteluista! Voi että, pikku-Maisastakin tulossa jo iso tyttö! Olin kyllä hämmästynyt viime sunnuntaina, kun näin tytön ohi mennen ja oli jo niinkin iso. Muistelen vaan niitä kuvia, missä painoa on about 2kg <3

      Sama täällä, että sade ei haittaa, mutta tää pimeys tekee sen, ettei töiden jälkeen jaksais oikein mitään. Oon niin aamuihminen, että täytyy painottaa lenkit siihen aikaan, kun olen virkeimmilläni :) Toi on muuten totta, että sateella/kovilla pakkasilla on parasta lenkkeillä, kun ei ole muita vastaantulijoita ja saa kaikessa rauhassa mennä!

      Nähdään :)

      Poista
  5. Niinniiin. Mun onni on iltavuorot, eli voin ennen töitä hoidella lenkit valoisassa. Aamuvuorojen jälkeen en ole ihan niin virkeä, mutta varsinkin kirkkaat ja pimeät syys- ja talvi-illat houkuttelee mua ulos tähtien alle. Usein syksyisin mulle tulee sellanen levoton olo varsinkin iltaisin... muut kun heräilevät keväisin ja hehkuttelevat lämpöä ja valoa, ni mulla se menee vähän toisinpäin, eli innostun pimenevistä illoista ja varsinkin aamupakkasista. Syksyn ensimmäiset kuurat maassa on ehkä ihaninta ikinä :) Ja jalkojen alla kohmeisten lehtien rapina saa naaman messingille :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kuulostaa mukavalta, kun voi päivännäöllä lenkkeillä, talvellakin :) Ihana syysfiiliskuvaus! Tykkäsin lapsena syksystä eniten ja edelleen tulee innostunut fiilis, kun syksy koittaa, aurinkoisia syyspäiviä ei voita mikään. Vaikka kesä on kyllä nykyään lempparivuodenaika, ehdottomasti :)

      Poista
  6. Jukra, noi upeita kakkui ja lahjoi. !!! Kyl kannatti viettää synttäreit. Nii että onnee ny oikee paljo. sää oletki ihanan valkonen. Munsse on tipahtanu värei enemmä. Johtuu vissiin siit, ku mää syntysi ekana.
    terkkuja täält sateisest Essiläst
    lähettää Essi ja koko poppoo

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos vaan! Tykkään kyllä, että parsonissa on väriä ja mielellään sitä ruskeata ;) Nugalla on vaan pieni täplä korvassa. Rapsutuksia sinne kaikille karvaisille <3

      Poista

Jos kommentoimisen kanssa on ongelmia, niin valitse Kommentti nimellä: "Nimetön" ja kirjoita tekstisi perään oma nimesi :)

Kiitos, kun kävit blogissa <3 Kommentti ilahduttaa aina!